up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

plus
Salming

Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Tuotekuvaus Salming Lenkkitossut EnRoute 2

EnRoute on kevään 2017 alusta lähtien nopeasti muuttanut Salmingin matka- ja harjoittelukengäksi, koska se on kevyt ja ajettu. Silti ylläpitää tarpeeksi rebound-pehmustusta, jotta se sujuisi tasaisesti. EnRoute on luonnollinen valinta Bostonin maratonille sekä varhain aamulla. Salming EnRoute tuo esiin juoksun ilon, kengän, joka voi olla kumppani, riippumatta siitä, mitä jalkakäytävää tai juoksevaa muotoa näytät.

Ominaisuudet:

Välipohja: RECOIL ™ + SoftFOAM ™

Ulkopohja: Kestävä kevyt kumi

Vääntö: Vääntötehokkuusyksikkö ™

Vuori: Mesh

Tekniset tiedot:

Pudotus: 6 mm

Paino: 192 g (US 7,5)

Pino: 24,5 mm kantapään keskipiste 18,5 mm jalkapallo

Technologies:

3 LAYER-RAKENNE:

Meripeninkulman peittäminen myllyn jälkeen edellyttää yhdistelmää mukavuudesta ja kestävyydestä. Niinpä kengät, jotka on suunniteltu toimimaan vankemmissa ympäristöissä, hyödyntävät 3-kerrosta ylempää rakennetta. Ensimmäinen kerros mesh-materiaalia lisää mukavuutta, kun taas keski vakauttaa sivuttaisia liikkeitä ja vähentää jalan painetta. Ulkopuolinen ohut verkko ympäröi ja käärii etupuolen siististi, mikä lisää kengän kestävyyttä.

TGS 62/75 °:

Etäisyys kantapäästä jalkapalloon (62% kengästä) on suunniteltu ylimääräisellä vakaudella, joka päättyy niin sanottuun "balettilinjaan", 75 asteen kulmaan. 75 ° linjan edessä olemme varustaneet kengän joustavammin jalkojen luonnollisten liikkeiden edistämiseksi. TGS 62/75 ° -ominaisuus takaa, että kenkä taivuttaa täsmälleen oikeaan paikkaan ja stimuloi jalkojen luonnollista sivuttaista ja eteenpäin suuntautuvaa liikettä.

EXO SKELETON:

Exo Skeleton -rakenne stabiloi jalkansa sivusuunnassa ja lievittää painetta MTP-nivelissä (Metatarsophalangeal -liitokset). Tämä osa rakenteen rakenteesta eliminoi kitkan ja vähentää sivuvoimien vaikutusta jalkojen pehmeisiin osiin, etenkin jalkaterän alle.

TOE BOX:

Varvaslaatikko on tilavampi, jotta etuosa voi laajentaa kunnolla laskeutumisvaiheessa, mikä tekee siitä tehokkaamman biomekaanisessa perspektiivissä.

TORSION EFFICIENCY UNIT ™:

Herkkä ilman liian tukevaa - Torsion Efficiency Unit ™ tuo tukevasti kenkään. Se sijoitetaan asianmukaisesti maksimaalisen juoksutehokkuuden aikaansaamiseksi.

RECOIL ™ MIDSOLE:

Välipohjan materiaali on hiljattain kehitetty yhdiste, jonka nimi on RECOIL ™ ja joka on erittäin kevyt pehmusteaine, joka vapauttaa korkean rebound-energian vaikutuksen.

DROP 6MM:

Koron pudotus on olennaisesti mitta siitä, miten juokseva kengän kantapää tuntuu. Se on lyhyt "kantapää toe drop", lyhennetty "pudota." Se kertoo, kuinka paljon korkeampi kantapää on kuin jalkaterä. Esimerkki: Kenkä, jossa on 22 mm: n paksuinen kantapää ja 16 mm: n paksu jalka, on 6 mm: n kantapään kärki. Salming Juoksukengillä ei koskaan ole korkeampaa pudotusta kuin 6 mm, koska uskomme, että suurempi pudotus vaikuttaa negatiivisesti luonnolliseen juoksutukseen ja tekee täydellisen juoksumuodon löytämisen vaikeaksi.

SOFTFOAM ™:

Pehmusteluaine, joka on varustettu kantapäätyövyöhykkeellä, joka on suunniteltu vähentämään iskuvoimia. SoftFOAM ™ -kantokannen alueella on 70% parempi iskunvaimennusominaisuudet kuin tavallisella EVA-välipohjalla. Yhdistetty RECOIL ™ ja SoftFOAM ™ luovat sandwich-rakenteen, joka tehostaa suorituskykyäsi.

HEELCUP:

Kantokupillimme on suunniteltu erityisesti lisäämään kenkiäsi vähäiseen painoon ja luomaan muunneltavan, mukautuvan sovituksen.


Rakastatko juoksu ja triatlon:a? Hanki oma Salming Lenkkitossut EnRoute 2 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Salming:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten kengät tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman juoksu ja triatlon mallit, useimmat Juoksu tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Salming Lenkkitossut EnRoute 2

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Musta
Jalkineen paino
Alle 200 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up