up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Lenkkitossut Enroute

Salming Lenkkitossut Enroute

Salming Lenkkitossut Enroute

Salming Lenkkitossut Enroute

Salming Lenkkitossut Enroute

plus
Salming

Salming Lenkkitossut Enroute

Tuotekuvaus Salming Lenkkitossut Enroute

EnRoute henkilökohtaiseen parhaaseen! EnRouten kehitysprosessi on perustunut Salmings Natural Running Support Systemtrade NRSStradeen kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, joka helpottaa jokaisen juoksijan löytämistä ja pysymistä luonnollisessa juoksuikkunassaan.

EnRoute on nopeasti tullut Salming-kuvakkeen juoksukenkä, joka pysyy ajan testina, jotta voisit käydä missä tahansa jalka-iskussa tai käynnissä olevassa muodossa.

Toisessa sukupolvessa Enroute 2 täysin integroitu ExoSkeletontradehas on hienostunut ja optimoitu parantamaan etujalan jousen joustavuutta.

Tämä on mahdollistettu siirtämällä koko ExoSkeletontradeunit takaisin.

Luonnollinen juoksutuki SystemtradeNRSStrade


Salming Lenkkitossut Enroute:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Salming:n tuotteista ja muista juoksu ja triatlontuotteista, tsekkaa myös Naisten kengät tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme runnerinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Salming Lenkkitossut Enroute

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
Alle 200 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up