up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Salming Lenkkitossut Greyhound

Salming Lenkkitossut Greyhound

Salming Lenkkitossut Greyhound

Salming Lenkkitossut Greyhound

Salming Lenkkitossut Greyhound

plus
Salming

Salming Lenkkitossut Greyhound

Tuotekuvaus Salming Lenkkitossut Greyhound

Muotoiltu kovaa pintaa varten vapauta Greyhound sinussa! Salmingin viimeisin lisäys tien segmenttiin on tien soturi, kenkä, joka on räätälöity kovan pinnan ajamiseen ja sen mukana tuleviin iskuvoimiin. Ulkopohja Greyhound-ulkopohja on kehitetty yhdessä Vibramin kanssa ja siinä on XS Trek -yhdiste, joka on 25% kestävämpi verrattuna tavalliseen kevyeen ulkopohjaan. Tämä on Salmingsin kestävin ulkoilumateriaali. sillä on kilpaikkunan muotoilu, jossa on minimoitu ulkopohja, mikä takaa erinomaisen vetokyvyn kuivilla ja märillä kovilla pinnoilla, kuten asfaltilla, asfaltilla ja betonilla. Midsole Recoil PLUS tarjoaa uskomattoman 20% korkeamman energian tuoton, mikä tekee siitä parhaan reaktiivisen yhdisteen tähän mennessä! (Verrattuna Salmingin standardimateriaaliin) UpperLess on enemmän Greyhound-ylemmällä on edistynyt yksinkertaisuus sekä visuaalisesti että suorituskykyisesti. Päärungon yläosa sisältää kevyt, yksiosainen 3-kerrosrakenne, joka pitää jalka paikallaan, tarjoaa hyvän hengittävyyden ja sopivan istuvuuden. Kielirakenteessa on särmäysrakenne, joka lisää miellyttävää kiertokokemusta ja nauhat ovat kilpa-ohuita.

Jos etsit korkealaatuisia Juoksu tuotteita, siinä tapauksessa Juoksu täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Salming Lenkkitossut Greyhound:a, jonka tämänhetkinen hinta on 76.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. runnerinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia juoksu ja triatlon varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Salming Lenkkitossut Greyhound:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Salming Lenkkitossut Greyhound

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Harmaa
Jalkineen paino
250 - 300 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up