up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

plus
Scarpa

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Tuotekuvaus Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Spin RS8 Trail Running Shoes on naisten Scarpa maastojuoksukengät neutraalilla kulutuspinnalla, joka on suunniteltu kulkemaan pitkiä matkoja mukavasti. Huomaat, että tällä mallilla on vakioleveys ja se antaa sinulle tarvitsemasi vakauden mutkaisilla teillä.

Tässä Scarpa-vaelluskengässä on exoskeleton-tekniikka, joka mukautuu jalkaasi ja mahdollistaa oikean liikkeen. Lisäksi se sisältää lämpöhitsatun TPU-kalvon, joka lisää kestävyyttä ja kulutuskestävyyttä. Yläalueella,

Tämän vaelluskengän pohjassa on Megagrip-yhdistettä, joka pitää sinut tasapainossa ja estää sinua luisumasta. Tämän version pudotus vaihtelee 5 8 millimetrin välillä ja sen suljin on perinteinen, jossa on nauhat, jotka on jaettu jalkaterää pitkin mahdollistamaan riittävän tuen jalan.

Spin RS WMN on malli, joka on suunniteltu ja suunniteltu erityisesti naisen jalalle. Multi voittaja SPIN -mallin innoittamana RS sopii hyvin Ultra-polkuihin ja pitkiin etäisyyksiin. Se antaa erinomaisen vakauden ja hallinnan mihin tahansa maastoon Exoskeletonin ansiosta suojaavalla lämpöhitsauksella varustetulla TPU-kalvolla. Spin RS WMN: llä on uusin ja innovatiivisin Vibram LiteBase -tekniikka MegaGrip-yhdisteellä, jonka avulla voidaan vähentää pohjan painoa ja parantaa pehmuste- ja tarttumisominaisuuksia.

Tekniset tiedot:

Yläosa: kangas + kalvo

Vuori: Stretch Textile

Valaisin: VELOX LBT

Viimeksi: ARS

Paino: 245 g


Tutustu nyt juoksu ja triatlon valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Scarpa-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlon verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Scarpa tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
Yli 300 g
Ominaisuudet
Vesitiivis
Kengän leveys
Normaali
Anturateknologia
Vibram®

Tecnologias Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellinen

-

Ne ovat minulle erittäin hyviä vuorille. Mukavat ja kevyet.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up