up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zoot Pitkähihainen T-paita Ocean Side

plus
Zoot

Zoot Pitkähihainen T-paita Ocean Side

Tuotekuvaus Zoot Pitkähihainen T-paita Ocean Side

Tekninen kangas pitää sinut viileänä ja kuivana suosikkiseikkailuissasi naisten Ocean Side pitkähihaisessa topissa. Sisällä neulottu takahihna pitää sinut lämpimänä samalla, kun se imee hikeä ulkopuolelle pitämään sinut kuivana. Kevyt lämpö vastaa jokaiseen liikkeeseesi naisten Ocean Side pitkähihaisessa juoksutopissa.


Ominaisuudet:

Hiottu selkä neule takaa erinomaisen mukavuuden ja kosteuden hallinnan
Takana vetoketjullinen tasku, jossa heijastava vetoketjullinen autotalli lisää näkyvyyttä
Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä
UPF 50+ aurinkosuojaHaluatko ostaa Zoot Pitkähihainen T-paita Ocean Side:n? Olet oikeassa paikassa! runnerinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia T-paidat malleja. Tutustu nyt uusiin Naisten vaatteet tarjouksiimme runnerinn:ssa. Näitä Zoot-merkkisiä T-paidat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Zoot Pitkähihainen T-paita Ocean Side

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Pinkki
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up