up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Asics Trenere Gel-Quantum 180

plus
Asics

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Produktbeskrivelse Asics Trenere Gel-Quantum 180

Gel Quantum 180 Trainers er en Asics sportssko for menn designet for nøytrale pronatorer. Designet inkluderer et mesh-lag som favoriserer passasje av luft og holder føttene tørre og kjølige. Innvendig inkluderer den en ComforDry X 40 innersåle som også bidrar til å forbedre pusteevnen.

I denne modellen finner du detaljer for å redusere støt som innsetting av gelkapsler i hælområdet samt demping med gelkapsler som utgjør 180°, samt en EVA-mellomsåle og Solyte-materiale som forbedrer pronasjonskapasiteten.

Asics sportssko inkluderer en såle laget av gummi som gir høy motstand mot slitasje og inkluderer også en slitebane som genererer tilstrekkelig trekkraft på stier. Dens lukking er den tradisjonelle med lisser fordelt fra vristen for bedre å støtte foten. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

GEL QUANTUM 180™ 6 sneaker holder ytelsesverktøyet intakt, og fortsetter å utvikle skoens avstamning med tekniske komponenter og stylingtips fra ASICS-arkivet.
Denne skoen fornyer den øvre konstruksjonen med en serie kantete linjer for å legge til mer dimensjon til designet, og er utformet med gjennomsiktig panel som skaper en moderne estetikk.
Sammen med en dristig GEL™-logo på hældisken, er denne skoen også lagdelt med 180 graders GEL™-teknologidemping i mellomsålen for forbedret komfort.


Funksjoner:

Mesh-overdel gir utmerket pusteevne
Overlegg i syntetisk skinn
GEL™-teknologi-demping gir utmerket støtdemping
Akkurat nå, Asics Trenere Gel-Quantum 180 er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos runnerinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herresko katalog og særlig i vår Hverdagslig kategori. Vi har en rekke Hverdagslig som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Asics Trenere Gel-Quantum 180

Farge
Grønn
Skobredde
Standard
Sko
løpesko
Høyde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Perfekt

-

Selv om det tok nesten en måned å komme frem og de kom i en generisk boks uten den originale esken, er de perfekte, veldig komfortable sko, størrelsen er det jeg ønsket og asics er kvalitet

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Perfekt

-

veldig bra produkt, jeg elsker det

Asics Trenere Gel-Quantum 180

Perfekt

-

Rask og enkel bestilling, meget attraktiv pris! Rask levering og produkt som bestilt. Ganske veldig fornøyd med min første bestilling! Det gjenstår bare å teste joggeskoene :)

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up