up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rukka Langermet Grunnlag Tohari

Rukka Langermet Grunnlag Tohari

plus
Rukka

Rukka Langermet Grunnlag Tohari

Produktbeskrivelse Rukka Langermet Grunnlag Tohari

Funksjoner:

Ingen irriterende sidesømmer
Høyhalset krage


Spesifikasjoner:

Materialer: 60% Pa, 35% Pes, 5% El, 230g/M²


Teknologi:

4 -veis stretch

Tørke:
Stoffet lar fuktighet fordampe raskt.

Sømløs:
Spesiell elastisk strikk for maksimal komfort uten irriterende sømmer.

Ekstrem AWS:
AWS Extreme Produktet dekker behovene til aktive friluftsmennesker selv under ekstreme forhold. Strukturelle detaljer og beskyttelsesmaterialer gjør produktet funksjonelt i enhver situasjon, uansett vær.Velkommen til vår Rukka Langermet Grunnlag Tohari spesiell avtale. Hos runnerinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt løping og triathlon utstyr, men også ekspertinformasjon om løping og triathlon produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Undertøy head-to-head.

Spesifikasjoner Rukka Langermet Grunnlag Tohari

Typer av ermer
Lang
Farge
Svart
Funksjoner
Termikker
Strekk
Produkttype
T-Skjorter
Glidelåslengde
Uten glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up