up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

X-BIONIC Race Suit Kortermet Trisuit Dragonfly

X-BIONIC Race Suit Kortermet Trisuit Dragonfly

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Race Suit Kortermet Trisuit Dragonfly

Produktbeskrivelse X-BIONIC Race Suit Kortermet Trisuit Dragonfly

Swim.Bike.Run.Win!.

Inspirert av naturen er X-Bionic® Dragonfly Trisuit 5G utviklet for triatleter som tar sporten sin på alvor.

Avledet fra øyenstikkerens aerodynamiske egenskaper, inkorporerte vi dens egenskaper gjennom Dragonfly Technology System.

Drakten gjengir mikrocellene til øyenstikkervinger, og skaper et lag som minimerer friksjon.

Testet i GST-luftfartsvindtunnelen i Constance, Tyskland, ga studier bevis på at Dragonfly Trisuit 5G reduserer aerodynamisk friksjon, noe som til slutt lar triatleter prestere bedre.

Dragonfly Trisuit 5G inkluderer også det patenterte 3D Bionic Sphere®-systemet med ThermoSyphon®-teknologi, som sikrer at utøveren opprettholder optimal ytelsestemperatur og en presisjonssykkel dårlig, for å sikre minimal hindring og maksimal beskyttelse.
Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen løping og triathlon utstyr, oppdag runnerinn. Som X-BIONIC autorisert forhandler har alle våre løping og triathlon produkter full produsentgaranti av X-BIONIC. Velg en av våre Herreklær kategorier og oppdag utvalget av Herreklær produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner X-BIONIC Race Suit Kortermet Trisuit Dragonfly

Typer av ermer
Kortermet
Farge
Svart
Rød
Produkttype
Skinsuits
Glidelåslengde
Full glidelås

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up