up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

Produktbeskrivelse X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

Stol på den enestående termoregulerende effekten til X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 PANTS 3/4 MEN selv i ekstrem kulde, mens du nyter den uforlignelige komforten til et superlett stoff.

Den nye 4.0-generasjonen er den første som har Retina® ultra-high definition-kvalitet for unik nøyaktighet av funksjonalitet.

Resultatet er et ultratett strikket materiale med redusert volum som tilbyr full funksjonalitet til en behagelig lav vekt.

Funksjonelle soner med termoregulerende og beskyttende effekt er plassert nøyaktig og fremmer ytelsen og utholdenheten.

Materialet skylder sin kraftige temperaturkontrolleffekt på kalde vinterdager til XITANIT® 2.0, en enda mer perfeksjonert, varmereflekterende høyteknologisk fiber.

Det legendariske patenterte 3D Bionic Sphere®-systemet med ThermoSyphon®-teknologi er kraftigere enn noen gang og støtter i tillegg den svært adaptive termoreguleringen: komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftutvekslingen, avkjøles når du svetter og varmer når du fryser – nå til og med raskere og mer effektivt enn noen gang før.

X-BIONIC® Partialkompression® bruker målrettet kompresjon for å stimulere muskelfunksjonen, øke ytelsen og forkorte restitusjonstiden.

Expansion Ribs® demper leddene ved albuer og knær og gir en varmende effekt selv når leddene er i bevegelse.
Ønsker og kjøpe X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings? Ingen videre søking er nødvendig! runnerinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Undertøy modeller. Oppdag våre nye Herreklær kampanjer på runnerinn. Laget av X-BIONIC, kommer dette Undertøy produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

Lengde
Tre kvarter
Farge
Brun
Produkttype
Tights

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

Xbionic

-

Termisk undertøy er bare supert, og leveringen er rask!

X-BIONIC Radiactor 4.0 3/4 Leggings

Xbionic!

-

Beste merke, anbefaler alle produkter!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up