up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Produktbeskrivelse X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Optimaliser energistyringen mens du løper med den innovative X-BIONIC® EFFEKTOR® 4.0 LØPEBUKSER HERRE med Ideo-midjebånd for maksimal bærekomfort.

Den nye 4.0-generasjonen er den første som har Retina® ultra-high definition-kvalitet for maksimal nøyaktighet av funksjonalitet.

Energien som frigjøres av den tidligere utbruddet av fordampende kjøling, strømmer direkte inn i løpeprestasjonen din.

Selv under din første løpetrening med disse herrebuksene, vil du umiddelbart føle den teknologiske fordelen med det legendariske patenterte 3D Bionic Sphere®-systemet med ThermoSyphon®-teknologi, som er kraftigere enn noen gang.

Den kjøler pålitelig når du svetter og varmer når du er kald.

Den integrerte X-BIONIC® Partialkompression® utøver mildt trykk på huden via stenger.

Dette beskytter deg mot for tidlig muskeltretthet og opprettholder samtidig den viktige kjølende effekten av svette.

ISO-Pads over hoftebenet beskytter de underliggende organene mot kulde ved å gi nøyaktig målrettet isolasjon.

Interaksjon mellom Innerlap AirConditioning Zone® (en spesiell kjøleflate på innsiden av lårene) og Sweat Traps® støtter ytelsen din med optimalisert fukttransport og kjøleeffekt.
Hvis det du trenger er X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run er det akkurat her og til den beste prisen. runnerinn har denne og andre løping og triathlon produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Undertøy støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Lengde
Lang
Farge
Svart
Grønn
Funksjoner
Strekk
Produkttype
Tights

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Flott!

-

God passform og behagelig i et bredt spekter av temperaturer. Første strømpebukser jeg har eid der "kompresjonen" faktisk ser ut til å hjelpe muskelgjenoppretting.

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Flotte tights for løping

-

Flotte tights for løping. De er komfortable i all slags vær. Svette er merkbart redusert. Kompresjon reduserer muskeltretthet.

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Flotte strømpebukser

-

Så veldig liten ut å ta disse ut av esken. Veldig tøyelig og behagelig når du er på. Jeg er 185 cm og kjøpte de store, og disse passet godt. Generelt veldig fornøyd med Xbionic utstyr, spesielt sokkene eller xsokkene. Jeg har hatt problemer med kompresjonsshortsen deres før i det siste med at sømmen ble fjernet. Jeg har sendt tilbake et par og hadde utmerkede kundeservice. Nåværende par har jeg akkurat sydd opp selv. For tidlig til å fortelle om jeg kommer til å ha det samme problemet med disse. Xbionic er på den dyre siden av kompresjonsutstyr, så jeg anbefaler å se opp for disse når de er nedsatte. Alltid god service og gode priser på Runnerinn.com

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Utmerket

-

Utmerket!!

X-BIONIC Stramt Effektor 4.0 Run

Utmerket

-

Spektakulær, passer perfekt uten å legge merke til en søm. Varm opp når det er kaldt og kaldt når det er varmt. Bare flott. Hvis du må ta en fangst, er prisen

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up