up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

plus
adidas

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

Produktbeskrivelse adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

Metalbone 3.2-teknologi til tjeneste for talent:
- Den nye Metalbone 3.2 er den mest avancerede Padel-ketsjer, du kan gribe. Den har en række teknologier, der hjælper med at tage dit spil til det næste niveau. Den ottekantede strukturteknologi, som er eksklusiv lige til Metalbone-serien, hjælper med at holde ketcheren mere stiv – noget, der vil gøre dit skud mere konsekvent. Ketsjerens overflade inkorporerer vores Spin Blade System, en anden funktion, der giver dig mere kontrol over dine billeder, når du tager til banen. Du kan også tilpasse vægten af denne ketcher takket være vægt- og balancesystemet, som giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne op til 12 gram og ændre balancen på ketcheren efter dine præferencer. Endelig giver den aluminerede kulstofoverflade sammen med Eva Soft Performance-gummi en unik kombination af kraft og komfort.


Funktioner:

Vægt- og balancesystem:
- Tilpas din ketcher og tilpas den til den type spil, du ønsker at spille i hver kamp. Vægt- og balancesystemets teknologi er baseret på et system af skruer af forskellige vægte på ketcherens bro, hvormed dens balance kan ændres. Hvis vægtene efterlades på, vil balancen af metalbenet være i den nederste-midterste del af ketcheren, hvilket giver større kontrol. Hvis skruerne fjernes, reduceres vægten, hvilket hæver balancen og dirigerer ketcheren mere til angrebet.

Ottekantet struktur:
- Den ottekantede strukturteknologi er placeret i rammen og hjertet af ketcheren. Et otte-hjørnet kulstofrør forstærker metalknoglestrukturen for at give større stivhed og modstand mod vridning. Dette giver dit spil mere kraft og en konsekvent følelse som ingen anden, ideel til mere aggressive spillere.

Spin Blade Octagonal:
- Den Octagonal Spin Blade-teknologi er et relief integreret i de to sider af ketcheren. Dens formål er at give en bedre følelse af kontakt og hjælpe dig med at være mere effektiv på dine hits.


Specifikationer:

- Niveau: Pro
- Spiltype: Angreb
- Format: Diamond Oversize
- Balance: Jævn (250 mm)
- Vægt: 345-360 (0+12)
- Overflade: 485 Cm2
- Længde: 455 Mm
- Tykkelse: 38 mm
- Beskytter: 3m metalben
- Gummi: Eva Soft Performance
- Fiber: Kulstofaluminiseret 2 T0 1
- Ottekantet struktur
- Spin Blade Octagonal
- Smart Holes Curve
- Strukturel forstærkning
- Vægt- og balancesystem
Er du på udkig efter adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2? Det findes på lager hos smashinn, din online tennis og padel butik. Hos smashinn kan du altid finde tennis og padel, masser af udstyr fra adidas. Skynd dig at købe adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk smashinn´s store sortiment af tennis og padel.

Funktioner adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

Balance
Energi
Farve
Søvfarvet
Form
Rund
Køn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

Smuk og heldig

-

fremragende ketcher!! kom super hurtigt til BR og jeg var heldig ikke at blive beskattet

adidas Padel Ketcher Metalbone 3.2

Udtalelse om metalbone

-

Fremragende ketcher, top kvalitet og meget hurtig levering

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up