up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

plus
adidas

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Produktbeskrivelse adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Metalbone er synonymt med innovation og repræsenterer udviklingen af vores sport i sin reneste form. Metalbone HRD 3.1 bryder væk fra alt, hvad du har set før for at give dig den ultimative padeloplevelse.

Ketsjeren inkorporerer den OCTOGONAL STRUKTUR, et eksklusivt design, der giver stor stivhed til hele strukturen, så du kan få al din kraft ind i hvert slag. Ydermere vil dets diamantformede design hjælpe dig endnu mere med at få den størst mulige hastighed og kraft i dit spil. Med VÆGT- OG BALANCESYSTEMET kan du konfigurere ketcheren efter din smag i henhold til kravene til din næste kamp. Nyd en unik slagfornemmelse med kombinationen af ALUMINIZED CARBON fiber og OCTOGONAL SPIN BLADE teknologi, samt mere kraft og spin i alle dine slag. Dens EVA HIGH MEMORY gummisammensætning vil fylde dine billeder med den ultimative kraft.


Specifikationer:

Niveau: Avanceret
Spilstil: Angreb
Format: Diamant oversize
Balance: Hovedtungt 285 mm
Vægt: 360 375gr
Overflade: 485cm2
Længde: 455 mm
Tykkelse: 38mm
Beskytter: 3m metalben


Find adidas Padel Ketcher Metalbone Lite på lager og til den absolut bedste pris. Besøg smashinn, din online butik, med tennis og padel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine adidas Padel Ketcher Metalbone Lite her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Balance
Tweener
Farve
Sort
Form
Rund
Køn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Gennemsnitlig kvalitet

-

Hej!

Med hensyn til indkøbsoplevelsen var den fremragende. Agile proces og på mindre end 20 dage havde jeg modtaget købet. Hvad angår ketcheren, lader den noget tilbage at ønske i kvaliteten af ​​malingen, med skæve og slørede linjer. Adidas er nødt til at revidere dette punkt omgående. Hvad angår brugervenlighed, er dette min anden Adidas-ketcher, jeg havde en Attack 1.8 2019, som var fremragende. Fordi det er en model lavet af glasfiber og ikke kulstof, kommer jeg efter et par måneders brug tilbage for at berette.

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Fremragende produkt

-

Denne pagaj er en fremragende mulighed for avancerede spillere, der giver angribende spilleegenskaber uden at ofre kontrol. Forsendelse til Argentina var fremragende.

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Fremragende

-

Fantastisk ketcher, mærkede øjeblikkeligt en forskel på den måde, jeg spiller på, føles slet ikke tung. Elsker det

adidas Padel Ketcher Metalbone Lite

Fremragende skovl!

-

Denne ketcher er en glimrende mulighed for mellemliggende til avancerede spillere, der giver angrebsspilkarakteristika uden at ofre kontrol. Fremragende skovl!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up