up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Pure2improve Skovl Padle

plus
Pure2improve

Pure2improve Skovl Padle

Produktbeskrivelse Pure2improve Skovl Padle

Pure2Improve Paddle Racket er en paddle Racket i topkvalitet, lavet af kulstof og glasfiber.

Brættet er 38 mm tykt, hvilket giver et kraftigt slag og fremragende slagkraft. Den runde form, med en lav balance, giver en unik følelse og kontrol.

Den ru overflade, der maksimerer boldens effekt ved stød. Fordelingen af de buede smarte huller på denne ketcher er designet til at øge ketcherens manøvredygtighed og lette slageffekten.


Funktioner:

Fuld carbon ramme
2 lag glasfiber og 1 lag carbon overflade


Specifikationer:

Materiale: Carbon/glasfiber
Vægt: 360g
Størrelse: 23,5 x 60,5 x 9 cm
38 mm pagaj tykkelseVent ikke med at købe din Pure2improve Skovl Padle! Hos smashinn alle vores Paddleketsjere produktor, er med fabriksgaranti fra Pure2improve. Køber du i vores online tennis og padel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores tennis og padel fællesskab. Bestil dine Pure2improve Skovl Padle nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Pure2improve Skovl Padle

Balance
Energi
Farve
Sort
Form
Rund
Køn
Unisex

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up