Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Rhino

Noin Rhino
"Rhino on arvostettu kalastusbrändi, joka suunnittelee ja tarjoaa huippuluokan kela- ja vavasarjoja, jotka ovat tunnettuja voittaneesta suunnittelustaan, kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Valmistettu parhaista ja vahvimmista materiaaleista, Rhino-kelat ja vavat ovat todellinen pelinvaihtaja kalastajille. Kaikki metalliset vaihteet ja 3-laakerijärjestelmä tekevät Rhino-keloista ja vavoista kestäviä kaikissa kalastustilanteissa.
Rhinon matka kalastuksen maailmassa on ollut omistautunut erinomaisuudelle, innovaatiolle ja intohimolle auttaa kalastajia menestymään. Mukavuutta tarjoavat vaatteet, aikaa kestävät varusteet, suorituskykyiset kelat ja vavat, houkuttelevat vieheet ja onnistumisen takaavat vetouistelupiikit tekevät Rhinosta luotettavan nimen kaikkiin kalastustarpeisiisi.

Perintö kalastuksen erinomaisuudessa

Rhinon omistautuminen kalastajille ulottuu pidemmälle kuin vain varusteisiin. Heidän kalastusvaatteensa on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä mukavuutta ja suojaa pitkillä päivillä vedessä. Tarkasti valmistettu ja korkealaatuisista materiaaleista tehty Rhino-kalastusvaate suojaa sinua säältä ja varmistaa, että näytät hyvältä. Heidän valikoimansa Rhino-kalastusvarusteita kattaa koukut ja siimat aina vieherasioihin ja kalastustarvikkeisiin. Jokainen tuote on huolellisesti suunniteltu ja tiukasti testattu kestämään vaativimmatkin haasteet.
Rhino-kelat ovat tarkkuustyön tulosta. Olit sitten makeanveden tai suolaveden kalastaja, nämä kelat on suunniteltu tarjoamaan moitteetonta suorituskykyä ja poikkeuksellista kestävyyttä. Rhino-vavat ovat todiste brändin omistautumisesta innovaatiolle. Edistyksellisistä materiaaleista valmistetut vavat tarjoavat loistavaa herkkyyttä ja voimaa. Rhinon kalastusvieheet ovat kalastajan paras ystävä saaliin houkuttelemisessa. Rhino ymmärtää, että onnistunut kalastus usein riippuu vieheen valinnasta, ja heidän valikoimastaan löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen. Rhino-vetouistelupiikki on pelinmuuttaja niille, jotka rakastavat vetouistelua avoimilla vesillä. Helppokäyttöinen ja kestävästi suunniteltu, nämä piikit varmistavat, että siimat pysyvät paikoillaan ja vieheet uivat oikein. Luota Rhinon innovaatioihin, jotta vetouistelupelinne pysyy vahvana."