up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Lowrance TripleShot Skimmer

plus
Lowrance

Lowrance TripleShot Skimmer

Produktbeskrivelse Lowrance TripleShot Skimmer

TripleShot Skimmer Transducer.Fullfør bestilling av Lowrance TripleShot Skimmer med vår Elektronikk utvalg og Givere artikler. Naviger gjennom andre nautisk sport og fiske kategorier på waveinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på nautisk sport og fiske utstyr, og få alle dine Givere utstyr til den beste prisen, 100% garanti på waveinn!

Spesifikasjoner Lowrance TripleShot Skimmer

Effekt
Fra 0 til 0.60 kW
Farge
Svart
Installasjon
Akterspeil

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lowrance TripleShot Skimmer

God

-

Var rask levering utmerket service Takk

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up