up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Cinnetic

Cinnetic

Allt ( Cinnetic )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Cinnetic

Född 2007, Cinnetic återspeglar den samlade passionen och expertisen hos Cinnetic New Age-gruppen, Cinnetic är ett stort namn inom fiske eftersom de aldrig slutar att förbättra sina produkter. Det gör dem till en favorit bland fiskare över hela världen.
Cinnetic Fishing är en ledande aktör inom fiskeindustrin, som erbjuder ett brett utbud av innovativa och högpresterande fiskeutrustning för sportfiskare. De har över 100 års erfarenhet och prioriterar sportfiskarnas behov, vilket har gjort dem till ett förtrott val för fiskare runt om i världen.
Cinnetic erbjuder högpresterande fiskerullar för alla nivåer. Cinnetic fiskerulle är utformad för saltvattenfiske och den har en hög kapacitetsaluminiumspole, perforerad och dubbelt anodiserad, stel CRBK-legeringskropp, Den här rulle är utformad för saltvattenfiske och den har en kropp av kol och en sportig själstoppkonkurrens.
Cinnetic-rulle är kända för sin exceptionella kvalitet, avancerad teknik och mångsidighet, som tillgodoser fiskares fiskestilar. Cinnetic-rulle använder robusta material som stansade aluminiumspole och stela CRBK-legeringskroppar, vilket garanterar exceptionell styrka, hållbarhet och resistens mot korrosion. Förhindrar handtagets backspin, vilket eliminerar linetwister och säkerställer en mer effektiv fiskupplevelse.
Cinnetic-spön använder högkvalitativa material som kolfiberblank och rostfria ståldelar, vilket garanterar exceptionell styrka, hållbarhet och känslighet. De erbjuder specifika utformningar för surfcasting, spinning, baitcasting och resor, som ger komfort och precision för alla fiskestilar.
Cinnetic-baitcasters erbjuder obeveklig prestanda med premiummaterial, noggrann kastning och en kraftig ryggrad. De använder avancerad teknik som åtgärdsspecifik design, avancerade guider, bekväma grepp och moderna rullsäten. Finns i tung, mellan-tung, mellan-lätt och resalternativ, Cinnetic-baitcasters ger fiskare möjlighet att tackla alla utmaningar med självförtroende.
Cinnetic-surfspön är noggrant utformade verktyg som utformats för att ge fiskare möjlighet att bemästra surfen och fånga fisken av sina drömmar. Leverera exceptionell styrka, hållbarhet och respons, vilket möjliggör kraftfulla kast och noggranna återtag även i starka strömmar och vindar. Rostfria stålguider och rullsäten tål det hårda saltvattenförhållandet, vilket garanterar långvarig prestanda.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga