up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Cinnetic

Cinnetic

Alles ( Cinnetic )

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Cinnetic

Geboren in 2007, Cinnetic vertegenwoordigt de collectieve passie en expertise van de Cinnetic New Age groep, Cinnetic is een grote naam in de visserij omdat ze nooit ophouden met het verbeteren van hun producten. Dit maakt hen een favoriet onder vissers over de hele wereld.
Cinnetic Fishing is een toonaangevend merk op het gebied van de visserij, met een breed scala aan innovatieve en hoogwaardige vistechnieken voor hengelaars. Ze bieden meer dan 100 jaar ervaring en prioriteit aan de behoeften van de hengelaar, wat hen een betrouwbare keuze heeft gemaakt voor vissers over de hele wereld.
Cinnetic biedt hoogwaardige vismolens voor alle niveaus. Cinnetic visreel is ontworpen voor zoutwatervissen, en het heeft een hoge capaciteit aluminium spoel, geponst en dubbel geanodiseerd, stijf CRBK-legeringslichaam, deze molen is ontworpen voor zoutwatervissen en heeft een koolstoflichaam en een sportieve ziel top-competitie.
Cinnetic molens zijn bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, geavanceerde technologie en veelzijdigheid, afgestemd op de vistechnieken van de hengelaar. Cinnetic molens maken gebruik van robuuste materialen zoals gegoten aluminium spoelen en stijve CRBK-legeringen, waardoor een uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen corrosie wordt gegarandeerd. Voorkomt handgreep terugspinning, waardoor lijntwists worden voorkomen en een efficiëntere visexperience wordt gegarandeerd.
Cinnetic hengels maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals koolstofvezelblanks en roestvrijstalen onderdelen, waardoor een uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en gevoeligheid wordt gegarandeerd. Ze bieden specifieke ontwerpen voor surfcasting, spinning, baitcasting en reizen, waardoor comfort en precisie wordt geboden voor elke vistechniek.
Cinnetic baitcasters bieden onwankelbare prestaties met premium materialen, precieze casting en een krachtig ruggengordel. Ze maken gebruik van state-of-the-art technologie zoals ontwerp op actiespecifieke basis, geavanceerde gidsen, comfortabele grepen en moderne molenzetels. Beschikbaar in zware, medium-zware, medium-lichte en reisopties, Cinnetic baitcasters geven vissers de kracht om elke uitdaging met vertrouwen aan te gaan.
Cinnetic surf hengels zijn zorgvuldig gecreëerde gereedschappen ontworpen om vissers te helpen de surf te overwinnen en de vis van hun dromen te landen. Lever uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en responsiviteit, waardoor krachtige worpen en precieze terugvangsten mogelijk zijn, zelfs in sterke stromingen en winden. Roestvrijstalen gidsen en molenzetels weerstaan ​​de harde zoutwateromgeving, waardoor een langdurige prestatie wordt gegarandeerd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden