up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

MTB Hopper

MTB Hopper

Afdelinger

Cykler

Skateboard

Alle ( MTB Hopper )

Om MTB Hopper

MTB HOPPER-ideen blev født for et par år siden. Det blev designet af ryttere, der har utallige års multidisciplinerfaring, og mountainbiking er deres livsstil!

Efter mange prototyper og grovtestning blev MTB HOPPER frigivet, og det er allerede anerkendt af lokale og globale samfund. Vi mener, at vores produkt bringer træning og begivenheder til et andet niveau. På grund af den progressive geometri er MTB HOPPER perfekt til dit første spring og giver stadig masser af sjov for avancerede ryttere. Hvis der ikke er nogen cykelpark i nærheden, skal du bare mødes med et par venner og placere nogle MTB HOPPER'er i det lokale skovområde, baghaven eller en hvilken som helst gadeplads. Din fantasi er den eneste begrænsende faktor til, hvad der kan gøres med MTB HOPPER!

clouse menu Luk