up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Juoksemassa

Juoksemassa

Fitness

Fitness

Pyöräily

Pyöräily

Anturit

Anturit

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

KAIKKI( Polar )

Polar

Polar, urheilu- ja kunto-teknologian uranuurtaja, on vahvistanut asemansa luotsaavana voimana pyöräilymaailmassa. Vuodesta 1977 lähtien brändillä on ollut jatkuvaa innovaatiota, tavoitteenaan antaa urheilijoille ja innokkaille mahdollisuus päästä huipputuloksiin. Polarin matka on määritelty sen sitoutumisella tarkkuuteen, luotettavuuteen ja edistyneisiin ominaisuuksiin, tehden siitä luotettavan kumppanin kaikentasoisille pyöräilijöille.
Pyöräilyn teknologian jatkuvasti muuttuvassa maastossa Polar Bikeinnissä pysyy taipumattomana sitoutumisessaan revolutiivisten harjoittelumenetelmien kehittämiseen. Läpimurtoominaisuudella varustetusta Polar Pacerista erittäin monimutkaiseen Polar Heart Rate -anturiin, jokainen tuote edustaa Polarin sitoutumista kokemuksen parantamiseen innovaation, tarkkuuden ja suorituskykyä parantavien ominaisuuksien kautta. Värikkään historian ja valoisan tulevaisuuden kanssa Polar jatkaa pyöräilijöiden harjoittelun, kilpailemisen ja menestyksen muokkaamista.

Suorituskyvyn ja tarkkuuden nostaminen pyöräilyn teknologiassa

Polar Pacer edustaa tarkkuuden ja ohjauksen ajatusta pyöräilyharjoittelussa. Revolutionäärinä pidettyä laitetta voidaan käyttää monien avainmittareiden seuraamiseen ja reaaliaikaisen palautteen antamiseen sydänsykkeestä, nopeudesta, etäisyydestä ja muusta. Tämä laite tarjoaa tärkeää tietoa ja toimii myös motivoivana valmentajana, innostamalla pyöräilijöitä saavuttamaan terveys- ja kunto-tavoitteensa. Polar Cycling Watch edustaa Polarin sitoutumista loistoon. Tämä kello yhdistää luotettavan käyttöliittymän ja kattavan pyöräilyyn keskittyneen ominaisuudet.
Polar Cycling Computer on pyöräilyä keskittyneen tietokoneen huippu. Se integroituu näppärästi useisiin pyöräilyantureihin ja kerää tietoa erinomaisen tarkkuudella. Mukautettavilla näyttöasetuksilla ja laajalla harjoituksen jälkeisellä analyysillä se antaa pyöräilijöille mahdollisuuden hienosäätää harjoitusohjelmiaan ja -strategioitaan. Polar Ignite on älykäs urheilukello, joka on suunniteltu pyöräilijöille, jotka etsivät holistista hyvinvointia. Sen pyöräilyyn keskittyneiden ominaisuuksien lisäksi se seuraa unen laatua, stressitasoja ja palautumista, luoden kattavan profiilin urheilijan terveydestä. Se yhdistää tyylin ja sisällön näppärästi, tehden siitä välttämättömän työkalun niin maastossa kuin sen ulkopuolellakin.
Polar Titanium Watch yhdistää kestävän eleganssin erinomaiseen suorituskykyyn. Valmistettu premium-materiaaleista, se on suunniteltu kestämään pyöräilyn vaatimukset ja silti säteilemään ylellisyyttä. Edistyneellä yhteydellä ja pyöräilyyn keskittyneillä toiminnoilla se on todellinen kumppani niille, jotka haluavat yhdistää tyylin ja sisällön. Pyöräilyoptimoinnin ytimessä on Polar Heart Rate -anturi. Tämä huomaamaton lisävaruste tarjoaa poikkeuksellisen tarkkuuden sydänsykkeen seuraamiseen, mahdollistaen pyöräilijöille tarkasti arvioida suorituskykynsä tasoa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje