up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Juoksemassa

Juoksemassa

Fitness

Fitness

Pyöräily

Pyöräily

Anturit

Anturit

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Elektroniikka

KAIKKI( Polar )

Polar

Kehomme kuunteleminen on yksi asia, mutta sen kertoman ymmärtäminen on aivan eri asia. Polar auttaa sinua ymmärtämään oman harjoittelusi olemuksen. Tätä varten se perustuu toisaalta urheiluun, fysiologiaan ja elektroniikkaan erikoistumiseen ja toisaalta urheilijan tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen. Vuodesta 1977 lähtien Polar on innovoinut ja kehittänyt erittäin tarkkoja sykemittareita.

Polar-kello miehille ja naisille tarjoaa GPS-järjestelmän , joka auttaa sinua paikantamaan itsesi, kun harjoittelet ulkoilua, jotta voit nauttia kokemuksesta täysillä. Jokaisessa mallissa on erilaisia yksilöllisiä toimintoja, ja niitä voidaan käyttää myös päivittäiseen toimintaan ja tarjota runsaasti sinulle hyödyllistä terveys- ja hoitotietoa. Sen sijaan Polar Pacer- ja Polar Pacer Pro -kellomallit ovat urheilumalleja, jotka ovat erikoistuneet juoksemiseen mahdollisimman innovatiivisesti, niissä on suoritustestitoiminto ja paljon muuta.

clouse menu Sulje