up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Polar

OUTDOOR

OUTDOOR

Løping

Løping

Fitness

Fitness

Sykling

Sykling

Sensorer

Sensorer

tilbehør

tilbehør

Avdelinger

Elektronikk

Allt( Polar )

Polar

Polar, et pioner innen idrett og trenings teknologi, har forankret sin posisjon som en pioner innen sykkelverden. Med en rik historie som går tilbake til 1977, har merket stadig presset grensene for innovasjon, med mål om å gi utøvere og entusiaster muligheten til å nå sitt toppnivå. Polars reise har blitt definert av sin kompromissløse dedikasjon til presisjon, pålitelighet og avanserte funksjoner, som har gjort det til en trofast følgesvenn for syklister på alle nivåer.
I det stadig skiftende landskapet av sykkelteknologi, forblir Polar hos Bikeinn upåklagelig i sitt engasjement for å revolusjonere treningsmetodologier. Fra den banbrytende Polar Pacer til den komplekse Polar Heart Rate Sensor, inneholder hvert produkt Polars dedikasjon til å forfine sykkelopplevelsen gjennom innovasjon, presisjon og ytelsesforbedrende funksjoner. Med en berømt historie og en fremtid som bobler med muligheter, fortsetter Polar å forme måten syklister trener, konkurrerer og lykkes.

Å heve ytelse og presisjon innen sykkelteknologi

Polar Pacer uttrykker essensen av presisjon og veiledning i sykkeltrening. Som en revolusjonerende bærbar enhet, overvåker den nøkkelmetrikker, og tilbyr sanntids tilbakemelding på hjertefrekvens, hastighet, avstand og mer. Dette enheten gir ikke bare viktig informasjon, men fungerer også som en motivasjonskonsulent som inspirerer syklister til å oppnå sine treningsmål. Polar Cycling Watch , et vitnesbyrd om Polars dedikasjon til eksepsjonelt godt håndverk, kombinerer sofistikert design med skjæringskant teknologi. Dette ur har en brukervennlig grensesnitt og et komplett utvalg av sykkel-sentrerte funksjoner.
Polar Cycling Computer står som et høydepunkt innen sykkel-orientert databehandling. Denne enheten integreres sømløst med ulike sykkelsensorer, som samler inn data med bemerkelsesverdig nøyaktighet. Med tilpassbare skjermer og omfattende post-tur-analyse, gir den syklister mulighet til å finjustere deres treningsrutiner og strategier. Polar Ignite er en revolusjon innen smart fitness-klokker, designet for syklister som søker et helhetlig velvære. Utover sine sykkel-spesifikke funksjoner, overvåker Ignite også søvn-mønstre, stress-nivåer og restitusjon, som skaper et komplett profil av en idrettsutøvers helse. Den kombinerer stil og substans på en elegant måte, og gjør den til et uunnværlig verktøy både på og utenfor sadelen.
Polar Titanium Watch kombinerer røff eleganse med utmerket ytelse. Laget av premium materialer, er den laget for å tåle de krevende forholdene som sykling medfører, samtidig som den utstråler sofistikasjon. Med avansert tilkobling og et sett med sykkel-sentrerte funksjoner, er det en sanntid følgesvenn for de som krever både stil og substans. I hjertet av sykkelopptimering ligger Polar Heart Rate Sensor. Dette umerkelige tilbehøret tilbyr upåklagelig presisjon når det gjelder å overvåke hjertefrekvens, noe som tillater syklister å nøyaktig måle deres innsatsnivå.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk