up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

banner campana

OM DIVEINN

Diveinn är en onlinebutik med professionella, tekniska och fritidsprodukter för alla vattenälskare. I Diveinn hittar du de bästa dyk- och dykutrustningarna från de bästa märkena på marknaden.

banner detalle

Var ligger Diveinn?

Diveinn är en del av Tradeinn-gruppen, belägen i Celrà (Girona, Spanien) på Calle Pirineus, 9. Diveinn är en webbutik specialiserad på försäljning av sportutrustning. Från Diveinn- anläggningarna i Spanien levereras alla typer av sportprodukter över hela världen.

Var kan du köpa från Diveinn?

Från hela världen! Genom Diveinn kan du köpa alla typer av sportutrustning och vi skickar den direkt till ditt hem eller till en insamlingsplats, var du än befinner dig i landet. Några av de länder vi skickar till är Argentina, Brasilien, Mexiko, Chile, Ecuador, Peru, Colombia, Sydafrika, USA, Kanada, Australien, Indien, Nya Zeeland, Malaysia, Filippinerna, Spanien, Storbritannien, Frankrike, Italien, Schweiz, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge och Ryssland.
Om ditt land inte visas i listan över länder längst upp till vänster på skärmen betyder det att vi inte skickar till det landet. Observera att produkterna från vissa av de märken vi säljer inte är avsedda att levereras till vissa länder på grund av varumärkets distributionspolicy.

Vilken typ av material säljs på Diveinn?

Diveinn, din online dyk- och dykbutik, där vi erbjuder ett brett utbud av produkter från ledande varumärken som Scubapro, Suunto, Mares, Uwatec,
Oceanic, Aqualung, Cressi, Tusa, Apeks, Atomic, Hollis och mer.
Vi har material som dykdräkter, dykdatorer och regulatorer, dykfenor, dykning och mycket mer.

banner detalle

Det är tillförlitligt att köpa Diveinn?

Diveinn är en av de 17 butikerna som är specialiserade på sport i Tradeinn-gruppen, med över 1 000 000 legitima produkter och över 1 500 pålitliga varumärken tillgängliga för leverans till över 190 länder runt om i världen.
Vi litar på åsikten från mer än 20 miljoner kunder som har köpt på ett helt säkert sätt i Diveinn och därmed haft en fantastisk upplevelse av att köpa i din betrodda webbutik.

Är det säkert att köpa på Diveinn?

Att köpa på Diveinn är helt säkert. Tradeinn ägnar sin största uppmärksamhet åt säkerhet i online-transaktioner och betalningar . Av denna anledning är alla köp du gör på vår webbplats 100% säkra.
Diveinn har samarbetat med Adyen och Secure Payments för att garantera maximal säkerhet vid betalningar och förebyggande av bedrägerier och standarder. Oavsett om du betalar med kreditkort eller gör en banköverföring kan du lita på att beställningen kommer att göras i en säker miljö. Om vår säkerhetsavdelning misstänker en avvikelse eller bedrägeri förbehåller sig Diveinn rätten att avbryta transaktionen för att alltid erbjuda dig säkerhet. Dina bankuppgifter skyddas och krypteras av den mest avancerade tekniken. De skickas till servern på ett helt krypterat sätt via SSL (Secure Socket Layer) -protokollet och behandlas i en helt säker miljö i vår bank. Tradeinn registrerar inte dessa uppgifter när som helst för att garantera att betalningarna är 100% säkra.
Dessutom har Diveinn erhållit Confianza Online-förseglingen som garanterar användning och navigering på nätet på ett lugnt och helt säkert sätt på Internet.

¿Vad tycker kunderna om Diveinn?

Våra kunder är vår prioritet, vi förstår deras behov och lyssnar aktivt på deras tvivel för att ge dem en lösning.
Vi är engagerade i våra kunder och tack vare deras kommentarer och åsikter förbättrar vi kontinuerligt våra processer och anpassar våra tjänster till deras behov.
Vi förstår att kundnöjdhet och service är viktigt, våra kunder har total frihet att exponera positiva poäng och poäng för förbättringar genom sina recensioner , de kan betygsätta våra produkter direkt på vår webbplats och vår tjänst på plattformar som google reviews och verifierade recensioner . Om du vill veta vad de tycker Klicka här

banner detalle

Vilka är fördelarna med att köpa från Diveinn?

Att köpa på Diveinn är 100% pålitligt. Du hittar de bästa erbjudandena och de bästa priserna med mer än 1 500 000 produkter att välja mellan med fullständig säkerhet.
Du kan ta reda på alla våra nyheter och lanseringar genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Oroa dig inte, vi kommer inte att invadera din brevlåda.
Dina köp belönas, för varje köp du får kommer du att få CoINNs , vår virtuella valuta att lösa in vid framtida köp.
Ge din åsikt och vinn , det stämmer! Du vinner inte bara för att köpa, du vinner för att ge din åsikt, dela din åsikt och vinna CoINNs , lösa in dem som rabatt på dina nästa köp
Om du är orolig för att returnera produkter har vi ett Cycleon retursystem som gör att du kan returnera din produkt säkert och mycket mer ekonomiskt.
Våra produkter har fullständiga beskrivningar och 360 graders foton som gör att du kan se produkten som om den stod framför dig.
Vid problem med din beställning eller problem kan du kontakta vårt kundserviceteam redo att svara på ditt språk. En personlig kundtjänst som hjälper dig direkt. Vårt team är tillgängligt dygnet runt via chatt, e-post eller telefon.

Hur löser jag in mina mynt?

Dina inköp och dina åsikter får ett pris, vårt lojalitetsprogram gör att du kan samla CoINNs för att byta dem mot rabatter på produkter i någon av våra butiker.
Kom ihåg att för att samla dina CoINN-nummer måste du ha loggat in på ditt konto innan du gör köpet.
Hitta mer information om hur du löser in dina CoINNs genom att klicka här

Kan CoINNs användas tillsammans med rabattkuponger?

När du gör ditt köp online på Diveinn kan du bara använda CoINNs eller en enda rabattkupong per beställning. Mynt och rabattkuponger kan inte tillämpas på samma köp. De tillämpas separat och är inte kumulativa. Till exempel, om du har 100 CoINN och en rabattkupong, kommer du inte att kunna använda båda i samma köp och ackumulera deras värde.
Kom ihåg att rabattkoder gäller vissa produkter. CoINNs gäller dock för alla dina inköp. Om du bestämmer dig för att inte använda CoINNs när du gör en ny beställning förblir de tillgängliga för nästa köp.


banner detalle

Hur skapar jag ett konto eller loggar in?

För att skapa ett konto, gå till den övre högra delen av skärmen, klicka på Mitt konto, avsnittet. Fyll i det enkla och snabba formuläret där du måste inkludera de begärda uppgifterna, såsom namn, e-postadress och lösenord. Klicka på knappen SKAPA KONTO så är ditt konto redo att användas. Till inloggning anger den e-postadress och lösenord som du använde för att skapa ditt konto och klicka på knappen Logga in.
Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på Glömt lösenordsknappen , ange din e-postadress så får du ett e-postmeddelande och en länk för att återställa ditt lösenord.

Hur sparar jag ett föremål för att köpa senare?

Om du har sett en produkt som du gillar kan du spara den i önskelistan och köpa den senare utan att behöva leta efter produkten igen. Klicka bara på hjärtat, lägg till i önskelistan som du hittar i alla produktfiler. Och automatiskt sparas artikeln i MITT KONTO i din lista över favoritprodukter. Du kan konsultera önskelistan när du vill och se alla sportartiklar som du har sparat.

banner detalle

Hur får jag en kampanjkod för Diveinn?

Våra produkter har konkurrenskraftiga priser på marknaden, men det finns vissa produkter eller varumärken där en extra rabatt kan tillämpas.

Kom ihåg att den här typen av kampanjer inte gäller alla produkter eller varumärken, men du kan spara din kod för att använda den vid nästa köp.

För att få ta del av våra kampanjer måste du prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du all information om produkter erbjudanden eller rabatter samt om Black Friday och de bästa julerbjudandena.

Kan två rabattkoder användas samtidigt?

Rabattkoder tillämpas separat, du kan inte använda två rabattkoder på samma köp.
CoINN och rabattkoder kan inte tillämpas på samma köp, de tillämpas separat.
Kom ihåg att rabattkoder gäller för vissa produkter, men dina CoINNs gäller för alla inköp.banner detalle

Varför är Diveinn så billigt?

Som auktoriserad distributör kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga priser på alla produkter med garanti för det lägsta priset . Vi har de bästa kampanjerna och försäljningarna på marknaden, så att vad du än köper får du alltid bästa valuta för pengarna. Hitta de bästa fynden och fynden på sportutrustning och dra nytta av vår svarta fredag för att få det billigaste priset på ditt online-köp.

Kan jag finansiera mitt köp i Diveinn?

För att finansiera ditt köp kan du begära Klarna-tjänsten som låter dig göra köpet just nu och betala avgifter utan ränta. Det är en helt säker och pålitlig metod. För att ta reda på om Klarna finns i ditt land Klicka här

banner detalle

Vilket transportföretag levererar min beställning?

Vi vet att våra kunder vill ha sina produkter så snabbt som möjligt, därför erbjuder vi flera transportalternativ för din beställning.
Innan du slutför din inköpsprocess och registrerar dina data kommer vårt system att erbjuda dig olika transportalternativ, som kommer att finnas tillgängliga för att leverera produkten på destinationen.
Vi har ett kraftfullt nätverk av transportörer som kan betjäna dig och leverera ditt paket i mer än 190 länder runt om i världen, på ett 100% säkert och tillförlitligt sätt och bekvämt i ditt hem. Du kan kontakta dem när du föredrar, vi ställer din operatörs kontakt till ditt förfogande Klicka härSkickar du gratis?

För närvarande betalas transportkostnaderna av kunden . Fraktpriset beror på volymen, vikten på varorna och leveranslandet.
Fraktkostnaden läggs till priset på alla produkter. Genom samarbete med de viktigaste transportföretagen som DHL, SEUR, UPS, MRW och lokala posttjänster erbjuder Diveinn flera transportalternativ med marknadens mest konkurrenskraftiga fraktpriser. Lägg till den produkt du vill köpa i kundvagnen och välj den transportmetod som passar dig bäst.

banner detalle

Vad är Diveinn sociala nätverk?
Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med våra nyheter och nya produktlanseringar.
Facebook
Twitter

banner detalle

Hur kontaktar jag Diveinns kundtjänst?

Med tanke på våra kunder har vi skapat ett avsnitt med vanliga frågor som kan lösa alla dina tvivel eller problem .
Om du till och med besöker vår FAQ-sektion har du inte lyckats lösa dina problem, är vårt kundserviceteam redo att svara på dina frågor när som helst på dagen. Kundtjänst tillgänglig 24 timmar om dygnet och redo att hjälpa dig på ditt språk.
Kontakta vårt team via whatsapp, onlinechatt eller genom att skicka ett e-postmeddelande direkt till support@tradeinn.com

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga