up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Rains

Rains

Allt ( Rains )

Om Rains

Rains er et dansk merke som har gjort seg bemerket ved å omforme regnklær og værbestandige tilbehør. Grunnlagt i 2012 i Aarhus, Danmark, av Daniel Brix Hesselager og Philip Lotko, Rains ble født ut av et ønske om å skape funksjonelle og stilige regnklær for den moderne byboeren. Med en minimalistisk skandinavisk designestetikk, har Rains blitt synonymt med høykvalitets vanntette produkter som tilfredsstiller både form og funksjon.
Rains har revolusjonert konseptet med regnklær og værbestandige tilbehør. Med fokus på minimalistisk design, funksjonalitet og vanntette materialer, har merket opparbeidet seg et rykte for å produsere høykvalitetsprodukter som utmerker seg både i urbane og utendørs miljøer. Fra sine ikoniske jakker og frakkjakker til sekker, lommebøker, toilettmapper og parkaser, tilbyr Rains et komplett utvalg av værbestandige essensielle som kombinerer stil og substans.

Rains tilbyr høykvalitets værbestandige essensielle

Rains jakker er merkets flaggskip, kjent for deres slekne design og enestående regnskydd. Disse jakkene er laget av vanntette materialer som holder deg tørr, selv i den tyngste nedbøren. Rains Coat jakken er en allsidig tillegg til garderoben din. Den kombinerer funksjonaliteten til en regnfrakk med stilen til en jakke, noe som gjør den egnet for både uformelle og formelle anledninger. Med sine rene linjer og vanntette konstruksjon, er den et perfekt valg for å holde deg tørr uten å ofre mote. Rains sekker er designet med samme oppmerksomhet på detaljer som deres jakker. Disse vanntette sekkene tilbyr rikelig med oppbevaring og kommer i et utvalg av størrelser og stiler som passer forskjellige behov. Enten du pendler til jobb eller utforsker utendørs, Rains sekker er bygget for å motstå elementene samtidig som du holder eiendelene dine trygge og tørre. Rains lommebøker kombinerer minimalistisk design med praktiskhet. Laget av slitesterke materialer, er disse lommebøkene både vanntette og stilige. De har flere kortlommer, rom og en slekne profil som passer behagelig i lommen, sikrer at dine essensielle er beskyttet mot våte værforhold. Rains toilettmapper er et must for reisende og utendørsentusiaster. Disse posene er designet for å holde toalettsaker organisert og tørre under reisene dine. De har en vanntett glidelås og et romslig interiør, noe som gjør dem ideelle for å bære alle personlige pleieartikler. For de som søker etter ekstra varme og beskyttelse mot regn, tilbyr Rains et utvalg av parkaser. Disse lengre jakkene gir komplett dekning mot elementene samtidig som de opprettholder merkets signaturstil. Rains parkaser er perfekte for å takle krevende værforhold med selvtillit og flair.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk