up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Rains

Rains

Allt ( Rains )

Märkesinformation för Rains

Rains är ett danskt varumärke som har gjort sig ett namn genom att omvandla regnkläder och väderbeständiga accessoarer. Grundat 2012 i Aarhus, Danmark, av Daniel Brix Hesselager och Philip Lotko, Rains föddes ur ett önskemål om att skapa funktionella och stilfulla regnkläder för den moderna stadsinvånaren. Med ett minimalistiskt skandinaviskt designestetiskt har Rains blivit synonymt med högkvalitativa vattentäta produkter som passar både form och funktion.
Rains har revolutionerat konceptet regnkläder och väderbeständiga accessoarer. Med fokus på minimalistisk design, funktionalitet och vattentäta material har märket vunnit ett rykte för att producera högkvalitativa produkter som är utmärkta både i urban och utomhusmiljö. Från deras ikoniska jackor och kappjackor till ryggsäckar, plånböcker, necessärer och parkas, erbjuder Rains en komplett samling väderbeständiga essentiella som kombinerar stil och substans.

Rains erbjuder högkvalitativa väderbeständiga essentiella

Rains jackor är märkets flaggskeppsprodukter, kända för sitt släta design och exceptionella regnskydd. Dessa jackor är tillverkade av vattentäta material som håller dig torr även under den tungaste regnen. Rains Coat Jacket är en mångsidig tillägg till din garderob. Den kombinerar funktionen av en regnrock med stilen från en jacka, vilket gör den lämplig för både casual och formella tillfällen. Med sina rena linjer och vattentäta konstruktion är det ett perfekt val för att hålla dig torr utan att förlora fashion. Rains ryggsäckar är designade med samma omsorg som deras jackor. Dessa vattentäta ryggsäckar erbjuder generös förvaring och finns i en mängd storlekar och stilar för att passa olika behov. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar utomhus, är Rains ryggsäckar byggda för att motstå elementen samtidigt som dina tillhörigheter hålls säkra och torra. Rains plånböcker kombinerar minimalistisk design med praktik. Tillverkade av hållbara material är dessa plånböcker både vattentäta och stilfulla. De har flera kortfack, fack och en slät profil som passar bekvämt i fickan, för att säkerställa att dina essentiella skyddas i vått väder. Rains necessärer är ett måste för resenärer och utomhusentusiaster. Dessa väskor är designade för att hålla dina toalettartiklar organiserade och torra under dina resor. De har en vattentät dragkedja och ett rymligt inre, vilket gör dem idealiska för att bära alla dina personliga hygienartiklar. För dem som söker extra värme och skydd mot regnet, erbjuder Rains en rad parkas. Dessa längre jackor ger komplett skydd mot elementen samtidigt som det bevarar märkets signatur stil. Rains parkas är perfekta för att ta itu med hårda väderförhållanden med självförtroende och flair.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga