up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Rains

Rains

KAIKKI ( Rains )

Noin Rains

Rains on danskalainen brändi, joka on tehnyt itsestään nimen uudelleenmäärittelemällä sadesäävaatteita ja säänkestäviä asusteita. Perustettu vuonna 2012 Aarhusissa, Tanskassa Daniel Brix Hesselagerin ja Philip Lotkon toimesta, Rains syntyi tarpeesta luoda modernille kaupunki-ihmiselle toiminnallisia ja tyylikkäitä sadevaatteita. Minimalistisella skandinaavisella muotoiluestetiikalla, Rains on tullut synonyymiksi korkealaatuisille vettähylkiville tuotteille, jotka huomioivat sekä muodon että toiminnallisuuden.
Rains on mullistanut sadesäävaatteiden ja säänkestävien asusteiden käsityksen. Painottaen minimalistista muotoilua, toiminnallisuutta ja vettähylkivistä materiaaleista, brändi on ansainnut maineen erinomaisista tuotteista, jotka toimivat sekä kaupunkiympäristössä että ulkoilmassa. Ikonisten takkien ja takkipaitojen, reppujen, lompakkojen, hygieniatuotteiden laukkujen ja parkasten tarjonnasta Rains tarjoaa kattavan valikoiman säänkestäviä perustarvikkeita, jotka yhdistävät tyylin ja sisällön.

Rains tarjoaa korkealaatuisia säänkestäviä perustarvikkeita

Rains takit ovat brändin päätuote, jotka tunnetaan hienostuneesta suunnittelusta ja erinomaisesta sadevedensuojauksesta. Nämä takit on valmistettu vettähylkivistä materiaaleista, jotka pitävät sinut kuivana jopa raskaimmassa sateessa. Rains Coat Jacket on monikäyttöinen lisä vaatekaappiisi. Se yhdistää takin toiminnallisuuden ja sateenvarjon muotoilun, mikä tekee siitä sopivan niin arkiseen kuin juhlavampaan asuun. Puhdaslinjaisella ja vettähylkivällä rakenteellaan se on täydellinen valinta kuivana pysymiseen ilman muodin uhraamista.
Rains reput on suunniteltu samalla huolella yksityiskohtien kanssa, kuin takitkin. Nämä vettähylkivät reput tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja tulevat eri kokoihin ja tyyleihin erilaisia tarpeita varten. Olipa kyseessä sitten työmatkustaminen tai ulkoilua, Rains reput on rakennettu kestämään elementtejä säilyttäen samalla tavarasi turvallisina ja kuivina. Rains lompakot yhdistävät minimalistisen muotoilun ja käytännöllisyyden. Valmistettu kestävistä materiaaleista, nämä lompakot ovat sekä vettähylkiviä että tyylikkäitä. Ne sisältävät useita korttipaikkoja, osastoja ja ohuen profiilin, joka sopii mukavasti taskuun varmistaen, että välttämättömät asiat pysyvät suojattuina märässä säässä.
Rains hygieniatuotteiden laukut ovat pakollinen osa matkailijoiden ja ulkoilmaihmisten varustusta. Nämä laukut on suunniteltu pitämään hygieniatuotteesi järjestyksessä ja kuivina matkoillasi. Ne sisältävät vettähylkivän vetoketjun ja tilavan sisätilan, mikä tekee niistä täydellisiä henkilökohtaisten hoitotuotteiden kuljettamiseen. Yksityiskohtaista suojausta ja lämpöä etsiville, Rains tarjoaa valikoiman parkoja. Nämä pidemmän malliset takit tarjoavat laajan suojan elementtejä vastaan säilyttäen samalla brändin tunnusomaisen tyylin. Rains parkat ovat täydellinen valinta haastaviin sääoloihin varmalla ja hienostuneella otteella.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje