up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Rains

Rains

Alle ( Rains )

Om Rains

Rains er et dansk mærke, der har skabt et navn for sig selv ved at genfortolke regntøj og vejrbestandige tilbehør. Grundlagt i 2012 i Aarhus, Danmark, af Daniel Brix Hesselager og Philip Lotko, Rains blev født af et ønske om at skabe funktionelt og stilfuldt regntøj til den moderne urban beboer. Med et minimalistisk skandinavisk design æstetik, Rains er blevet synonym med højkvalitets vandtætte produkter, der tilpasser sig både form og funktion.
Rains har revolutioneret konceptet for regntøj og vejrbestandige tilbehør. Med fokus på minimalistisk design, funktion og vandtætte materialer har mærket opnået et ry for at producere højkvalitets produkter, der udmærker sig både i byen og udendørs miljøer. Fra deres ikoniske jakker og frakkejakker til rygsække, tegnebøger, toilettaske og parkaer, Rains tilbyder et komplet udvalg af vejrbestandige essentielle, der kombinerer stil og substans.

Rains tilbyder højkvalitets vejrbestandige essentielle

Rains jakker er mærkets flagskibsprodukter, kendt for deres elegante design og exceptionelle regnbeskyttelse. Disse jakker er håndlavede af vandtætte materialer, der holder dig tør selv i den værste nedbør. Rains Coat-jakken er en alsidig tilføjelse til din garderobe. Det kombinerer funktionaliteten af en regnfrakke med stilen af en jakke, så det egner sig til både casual og formelle lejligheder. Med sine rene linjer og vandtæt konstruktion er det et perfekt valg til at holde dig tør uden at ofre mode. Rains rygsække er designet med samme omhu som deres jakker. Disse vandtætte rygsække tilbyder masser af opbevaringsplads og fås i et udvalg af størrelser og stilarter til forskellige behov. Uanset om du pendler til arbejde eller udforsker det udendørs, Rains rygsække er bygget til at modstå elementerne mens du holder dine ejendele sikre og tørre. Rains tegnebøger kombinerer minimalistisk design med praktik. Lavet af holdbare materialer, er disse tegnebøger både vandtætte og stilfulde. De har flere kortslots, rum og et elegant profil, der passer behageligt i lommen, sikrer dine essentielle forbliver beskyttet i vådt vejr. Rains toilettasker er et must for rejsende og udendørs entusiaster. Disse tasker er designet til at holde dine toiletartikler organiseret og tørre under dine rejser. De har en vandtæt lynlås og et rummeligt interiør, der gør dem ideelle til at bære alle dine personlige plejeartikler. For dem, der søger ekstra varme og beskyttelse mod regnen, Rains tilbyder et udvalg af parkaer. Disse længere længde jakker giver omfattende dækning mod elementerne, mens de vedligeholder mærkets signaturstil. Rains parkaer er perfekte til at tackle barske vejrforhold med selvtillid og flair.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk