up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Academy II

plus
Joma

Joma Academy II

Tuotekuvaus Joma Academy II

Sarja, jossa on pyöreä kaula-t-paita, jossa on vastakkaiset leikkaukset edessä ja housut, joissa on kaksinkertainen säätö ja joustava ja kiristysnauha. Painettu logo.

Tekniset tiedot:

100% polyesterilukko


Joma Academy II:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa jalkapallo kaupassa, saat Joma Academy II:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 15.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Joma Academy II

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Keltainen
Musta
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo
Sisäjalkapallo
Rajaus
Pelaaja
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo
Sisäjalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Joma urheiluvaatteet

-

Erittäin hyvä tuote, hyvä laatu ja kaunis.

Loistava...

-

Upea tuote. Tilaisi ehdottomasti uudelleen! Mitoitus - 12v ikäinen poika, tilasin 14v - mahtava!

Loistava....

-

Upea tuote. Tilaisi ehdottomasti uudelleen! Mitoitus - 12v ikäinen poika, tilasin 14v - mahtava!

Loistava

-

Erinomainen ja hyvä laatu

100% alkuperäinen

-

DÜNYA markalarının hepsinin birA ara da toplandığı tek päällä Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın, jolloin saatiin Z-e kadar bulabileceğimiz üstelik sisään Uygun garantisi Fiyat nähdään Orjinal Urun kalitesinin Yanin da Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller TAHT Kurmus birA päällä Trekkinn Turkiye den alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat. 10 NAMBRIA 5 TÄTÄ

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up