up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasten Vaatteet jalkapallo

Lasten Vaatteet jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten Vaatteet tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten Vaatteet

n merkit Lasten Vaatteet

Kuinka valita oikeat jalkapallovaatteet lapsille?

Varustussarja

Sarja on yksi urheilun, kuten jalkapallon, peruselementeistä. Varusteet sisältävät urheiluvälineitä, kuten instrumentteja, materiaaleja, vaatteita ja työkaluja, joilla kilpaillaan urheiluun liittyvissä peleissä ja tehtävissä.

Takit

Jalkapalloilijoiden takit on mukautettu kosteaan maastoon. Niissä on yleensä täydet hihat, huppu ja vetoketjut edessä tai vain sivuilla. Takki on yleensä kevyt ja lämpöinen.

Housut ja leggingsit

Housut ja leggingsit ovat myös välttämättömiä vaatteita urheilussa. Housut ovat löysät, mutta sukkahousuissa on tiukka istuvuus. Housut on yleensä valmistettu puuvillasta.

Polot ja t paidat

T paidat ovat välttämätön urheiluvaate, ne tarjoavat hengittävyyttä ja joustavuutta maksimaalisen liikkumisvapauden saavuttamiseksi. Poolopaidat eivät toisaalta salli niin paljon liikkumista, mutta ne ovat klassikko joissain lajeissa, kuten tenniksessä ja golfissa.

Sukat ja sukat

Sukkia ja sukkia käytetään urheilukenkien kanssa. Sukat voivat olla lyhyet tai pitkät harjoitetusta urheilulajista riippuen. On tärkeää, että niissä on joustopiste, jotta ne ovat mukavia jalassa.

Puserot

Neulepuseroita ja huppareita käytetään enimmäkseen kylmällä säällä. Urheilupaidoissa on yleensä etutasku, hupullisissa on yleensä kiristysnyöri, jota voidaan säätää mielellään.

Verryttelypuvut

Verryttelypuvut ovat vaatteita, joissa on kaksi osaa: housut ja takki, yleensä vetoketjulla edessä. Alun perin se tehtiin urheilukäyttöön, erityisesti pelaajille kilpailujen tai harjoittelun aikana käytettäväksi. Tällä hetkellä niitä käytetään myös jokapäiväiseen käyttöön.

Lisää lastenvaatteista:

Lisää vaatteita koskevia tietoja ovat kasvonaamarit, käsineet, päähineet, säärystimet, hameet, urheiluliivit, liivit ja pohjakerrokset . Näitä vaatteita voi ostaa Adidas , Jomasta , Pumasta , Uhlsportista , Hummelista .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje