up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Kengät jalkapallo

Naisten Kengät jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Kengät tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Suosittelemme sinulle sopivimpia jalkapallokenkiä

Aloita

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Esiteltävät tuotteet Naisten Kengät

n merkit Naisten Kengät

Kuinka valita oikeat kengät?

Koripallokengät

Koripallo on nopea ja taitava urheilulaji, joka vaatii pelaajilta juoksemista sekä suorassa että sivusuunnassa. Koripallokengät ovat luultavasti tärkein esine urheilupakkauksessasi. Oikeiden koripallokenkien löytäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voit varmistaa, että suoriudut parhaalla mahdollisella tavalla kentällä. Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät hyvän koripallokengän , ovat: pehmustus, tuki, pito ja mukava istuvuus.

Käsipallokengät

Käsipalloilijoiden tulee valita kengät, jotka tarjoavat maksimaalisen tasapainon ja jotka on vahvistettu edestä. Käsipallokengät pitävät sinut liimattuina maahan, joten kannattaa valita kevyestä materiaalista valmistetut kengät. Sen avulla voit liikkua nopeasti tuntematta painoa jaloissasi. Käsipallokengät valmistetaan yleensä kevyistä kankaista, kuten kumista ja nahasta.

Lenkkarit

Naisten urheilujalkineet on suunniteltu tarjoamaan valmentajien ja pelaajien tarvitsema erinomainen iskunvaimennus, vakaus ja vaimennus. Näissä kengissä on tukevat pohjat, jotka on suunniteltu mahdollistamaan harjoittelu ja harjoitukset mukavasti. Lisäksi epäsymmetrinen nauhoitusmuotoilu muotoutuu jalkasi muotoon varmistaakseen turvallisen ja mukavan istuvuuden.

Lentopallokengät

Lentopallokengät on suunniteltu liikkumaan pelaajan jalan kanssa. Se on ratkaisevan tärkeää pelaajien suorituskyvylle, mikä tarkoittaa, että kengän tulee istua tiukasti, eikä sisällä ole tilaa liikkumiselle. Paras neuvo on valita lentopallokengät , jotka ovat yhden sormen leveä tai vähemmän varpaiden ja kengän kärjen välissä. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport ja Mizuno ovat tunnettuja lentopallokenkien valmistajia.

Lue lisää naisten joukkueen urheilujalkineista:

Varvastossut ovat ihanteellinen kenkävaihtoehto hektisen harjoittelun jälkeen. Ne ovat kevyitä, pehmeitä ja ilmavia. Yleensä jääkiekkoliigan pelejä pelataan Astroturfilla, mutta jotkut kentät on tehty alkuperäisestä nurmikosta. Siksi sinun on valittava kengät sen maaston perusteella, jolla pelaat. Tärkein ero Astroturfin ja maahockey kenkien välillä on pohjien pito. Ruohokentässä olevissa kengissä on pidemmät nastat toisin kuin tekonurmikengissä. Tämä johtuu siitä, että kengät voivat upota ruohoon ja tarjota paremman pidon ja pidon. Astroturf kengissä on puolestaan lyhyemmät nastat, jotka uppoavat Astrosiin vahingoittamatta pintaa. Paksujen sukkien istuttamiseksi sinun on valittava vähintään hieman normaalia kenkäkokoasi suuremmat rugby saappaat .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje