up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Kengät jalkapallo

Miesten Kengät jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Kengät tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Suosittelemme sinulle sopivimpia jalkapallokenkiä

Aloita

Etsitkö jalkapallokenkiä?

Esiteltävät tuotteet Miesten Kengät

n merkit Miesten Kengät

Urheilujalkineiden tyypit

Koripallon kengät

Koripallokengät auttavat parantamaan suorituskykyäsi ja estämään loukkaantumisia koripalloa pelatessa. Koripallopeliin kuuluu säännöllinen pallon hyppy, potkiminen ja estäminen, minkä vuoksi koripallokengät on suunniteltu toimimaan iskunvaimentimina ja antamaan nilkan vastusta ja vakautta, jotta osallistujat voivat pelata helposti. Koripallokengät antavat lisävakautta juoksun aikana pelin aikana.

Käsipallokengät

Käsipallokenkien pohjarakenne on suunniteltu erityisesti pysäyttämään kaikenlaiset nopeat liikkeet. Niissä on myös erittäin matala profiili, mikä tarjoaa lisätasapainoa pelaajalle. Näissä kengissä on tyypillisesti ylimääräinen tila nilkkojen lähellä liikkumisvapautta varten. Käsipallokengät on valmistettu paksuista, jäykistä pohjista, jotka kestävät nopeita, lyhyitä liikkeitä.

Rugby saappaat

Rugbykengät on luotu maksimaalisen vastuksen saavuttamiseksi. Nämä saappaat on yleensä valmistettu korkealaatuisesta nahasta tai joskus synteettisestä materiaalista tai molempien sekoituksesta, jotta niitä voidaan käyttää pitkään. Rugby saappaat ovat leveämpiä, niissä on korotettu kantapää, suuremmat nastat ja korkeampi leikkaus nilkan lähellä.

Lenkkarit

Urheilujalkineet ovat urheilujalkineita, jotka on valmistettu nahasta, tekstiilistä ja synteettisestä materiaalista. Urheilukengät on suunniteltu monisuuntaisiin liikkeisiin. Pohja on säädettävämpi mahdollistamaan laajan liikeradan. Tämäntyyppinen kenkä sopii hyvin jalkojesi kanssa ja pitää sinut rentona myös kovan harjoittelun aikana. Näitä kenkiä on laaja valikoima värejä ja malleja.

Lentopallokengät

Lentopallokengät voivat näyttää hyvin samanlaisilta kuin klassiset urheilujalkineet, mutta ne ovat hyvin erilaisia. Lentopallokenkien pohjamateriaali on pehmeää kumia. Kumi on valmistettu antamaan erinomaisen tarttuvuuden maahan ja estämään kengän liukastumista maassa. Voit ostaa nämä kengät Adidas , Jomasta , Pumasta , Mizunosta , Uhlsportista ja Asicsista .

Lisää miesten kengistä:

Sandaalit
Varvastossut ovat eräänlainen kenkä, jossa on tasainen pohja ja Y muotoinen nauha varpaiden välissä tukeakseen. Niitä käytetään yleensä kuntosalilla käymiseen.

Jääkiekko kengät
Jääkiekkokengät on luotu iskuja vaimentavilla ominaisuuksilla ja tarjoavat lujuutta ja pehmeyttä, jota maahockey pelaajat tarvitsevat joka päivä. Jääkiekkokenkien pohjassa on myös nastat.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje