up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Basket Reversible

plus
Joma

Joma Basket Reversible

Tuotekuvaus Joma Basket Reversible

Specificaions:

100% polyesterikatkaisu


Tilaa nyt oma Joma Basket Reversible:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Joma Basket Reversible:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Joma Basket Reversible:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 36.99 $. Suuresta Varustesarja tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Joma Basket Reversible

Hihatyypit
Hihaton
Väri
Valkoinen
Vihreä
Suositeltava käyttötarkoitus
Koripallo
Rajaus
Pelaaja

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up