up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Bolzano-Track Suit

plus
Kappa

Kappa Bolzano-Track Suit

Tuotekuvaus Kappa Bolzano-Track Suit

SOCCER trendi.

NORMAALI ISTUVUUS.

Neulottu kangas: 100% polyesteriä.

Etuosa vetoketjulla, taskut ja alaosa ja vetoketju, raglanleikattu, joustavat reunat.

Brodeerattu Kappa -kirje.

Tekniset tiedot:

Koostumus: Koko:

Polyesteri 100%.Älä odota enää pidempään ja osta Kappa Bolzano-Track Suit. Jos sinulla on kysyttävää Kappa Bolzano-Track Suit:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä goalinn yhteydenottosivumme kautta. goalinn tarjoaa erityisen kokoelman Lasten vaatteettuotteita jalkapallo:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Lasten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Tracksuits varusteilla.

Ominaisuudet Kappa Bolzano-Track Suit

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Musta
Sukupuoli
Unisex
Tuotetyyppi
Sarjat
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up