up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Salcito Verryttelypuku

Kappa Salcito Verryttelypuku

Kappa Salcito Verryttelypuku

Kappa Salcito Verryttelypuku

plus
Kappa

Kappa Salcito Verryttelypuku

Tuotekuvaus Kappa Salcito Verryttelypuku

Täydellinen trendi, jossa kaksi kappaletta.

Avaa vetoketjullinen takki sivutaskuilla.

Housut, joissa joustava vyötärö ja 1/4 vetoketju jalassa nilkkaan.

KOOSTUMUS: 100% polyesteri.Tutustu nyt jalkapallo valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Kappa-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. goalinn:sta, omasta jalkapallo verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Kappa tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Kappa Salcito Verryttelypuku. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Kappa Salcito Verryttelypuku

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Musta
Keltainen
Sukupuoli
Pojat
Tuotetyyppi
Sarjat
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up