up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

plus
Kempa

Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

Tuotekuvaus Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

Ominaisuudet:

Pyöreä kaula-aukko ja holkin aukko toisella kontrastilla.

Rintatasku, tarrakiinnitys ja kontrasti toinen kerros.

Elastinen Kempa ja K-etiketti.

Technologies:

Mukavuus.

Kuiva tekniikka.

materiaalit:

100% polyesteriä.


Kempa Lyhythihainen T-paita Referee erikoistarjous on sinua varten! Käy goalinn:ssa, kun haluat uusia jalkapallovarusteesi. goalinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Kempa, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten vaatteettuotteet.

Ominaisuudet Kempa Lyhythihainen T-paita Referee

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Vihreä
Suositeltava Käyttötarkoitus
Käsipallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Upea erotuomaripaita

-

Erinomainen paita, jossa on kaksi isoa taskua, jotka ovat tarpeeksi kortteja varten, ja pyöreä kaula-tyyli on hyvä, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kauluksesi näyttää väärältä. Antelias istuvuus ja saatavilla olevat värit tekevät siitä erinomaisen sarjan

Kempa erotuomari paita / s

-

Näyttää todella hyvältä ja sopii erinomaisesti. Taskut ovat suuret ja pidän siitä, että ne ovat erillään pääpaitamateriaalista. Hinta on kohtuullinen. Mukava neutraali väri ja tiedän, että käytän tätä monissa peleissä. Sääli, etten tiennyt tästä tuotemerkistä ennen kuin ostin kaikki muut paidat.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up