up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita lasten varvastossut?

Varvastossut ovat suosituin kenkävaihtoehto erityisesti kevät ja kesäkaudella. Koska ne ovat kevyitä ja hengittäviä, ne tunnetaan yhtenä kuumina päivinä käytetyimmistä jalkineista. Vaikka varvastossut eivät ole kestävin vaihtoehto, niitä pidetään mukavina ja helppoina käyttää jokapäiväiseen käyttöön. Hummel , Umbro , Kelme ja Crocs ovat suosituimpia lasten varvastossujen valmistajia.

Varvastossut on valmistettu useista eri materiaaleista, kuten kumista, muovista, vaahtomuovista, nahasta ja jopa kankaasta. Useimmat varvastossut on valmistettu EVA:sta, pehmeästä ja joustavasta vaahtomuovista, jonka avulla voit liikkua mahdollisimman mukavasti.
Kun valitset lasten varvastossut , varmista, että ostat ne, jotka on valmistettu korkealaatuisista, pehmeistä materiaaleista, jotka estävät rakkuloita ja ärsytystä.
Voit myös tarkistaa poikien ja tyttöjen varvastossojen joustavuuden ennen kuin ostat ne lapsellesi. Taita varvastossut varovasti päästä päähän ja varmista laatu, pehmeys ja mukavuus.
Sinun on valittava lapsillesi oikean kokoiset varvastossut, jotka sopivat heidän jalkoihinsa täydellisesti. Varmista, että heidän varpaansa eivät roikku reunojen yli ja että heidän jalkansa lepäävät mukavasti pohjassa.

clouse menu Sulje