up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Lasten Vaatteet

Hupparit - Huppu: With hood

()
load

Mikä on treenipaita?

Treenipusero on eri urheilulajeissa harjoittelun aikana käytettävä vaate. Se on muotoilultaan kestävä ja tyylikäs ulkonäöltään, sillä on erikoisominaisuudet ja edulliset hinnat. Treenipusero on mukava pestä. Nämä neulepaidat sopivat parhaiten harjoitteluun. Heillä on luovia malleja, se on laajalle levinnyt niiden erityisominaisuuksien vuoksi.
Urheiluhupparit tytöille ja pojille antavat lapsellesi oikean mukavuuden ja lämmön, jota haluat antaa lapsellesi talven aikana. Poikien ja tyttöjen urheiluhupparien kangas on moitteeton, pehmustettu kyynärpääsuoja ja kaksinkertainen huppu, kaikki 100 % puhtaasta kankaasta. Tyylikäs vetoketjullinen suljin on hämmästyttävän pehmeissä väreissä sekä ainutlaatuisissa ja miellyttävissä suunnitteluvaihtoehdoissa.

Täysvetoketjullinen collegepaita on omistettu harjoitteluun, ja se keskittyy suunnitteluun ja vauhtiin yli minkä tahansa erityisen sitoutumisen brändiin. Täysvetoketjuisessa collegepaidassa on erinomaista materiaalia ja se on saatavilla houkuttelevissa väreissä.
Fleece huppari on valmistettu 100% hienostuneesta fleecestä. Siinä on poikkeuksellinen istuvuus, tyylikäs muotoilu kauttaaltaan, ja sitä yhdistää pehmustetut hihat. Saatavilla olevat värit vaihtelevat ajoittain, ja tämä collegepaita on erittäin edullinen. Fleece on oikea valinta, jos etsit uskomattoman vakaata ja treeniystävällistä collegepaitaa. Parhaat neulepaidat voit ostaa Adidas , Jomasta , Pumasta ja Uhlsportista .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje