up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Saappaat

Jalkapallokengät - Väri: Keltainen

()
load

Mitkä ovat parhaita jalkapallokengät?

Adidaksen jalkapallokengät ovat jalkineita, jotka on tehty jalkapallon pelaamiseen nurmikolla. Nämä jalkapallokengät istuvat erityisen hyvin. Niitä on saatavana erilaisissa pintasävyissä ja väreissä, joista osa on erittäin eloisia. Adidaksen jalkapallokengät ovat erittäin kevyitä ja kestäviä. Nämä saappaat on valmistettu hienosta mutta kestävästä materiaalista.

Joma jalkapallokengät on valmistettu huippulaadukkaasta materiaalista, mikä antaa mieluiten silkkisen tuntuisen kuin muut jalkapallokengät. Uskomattoman lujuudellaan Joma jalkapallokengät mukautuvat jalkaasi täydellisesti.

Umbro jalkapallokengillä on korkea vastustuskyky ja ne ovat yksi parhaista jalkapallokengistä. Nämä jalkapallokengät on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Niissä on kiinteä EVA pohjallinen ja tekniikka, joka mahdollistaa hallitun tuen koko jalan alueella pelin helpottamiseksi.

Puma jalkapallokengät on upea muotoilu. Nämä saappaat ovat kevyitä, ja niissä on tyylikäs ja kestävä kohotettu nahkapinta. Niissä on tekniikka, joka mukautuu jalkasi muotoon ja antaa sinulle täydellisen tasapainon tuen ja joustavuuden jokaisella avainalueella, mikä varmistaa optimaalisen istuvuuden ja suorituskyvyn nauhoilla tai ilman. Puma jalkapallokenkien jäykkä pohja tarjoaa tukea ja voimaa.

Voit ostaa jalkapallokengät Adidas , Jomasta , Pumasta , Asicsista .

clouse menu Sulje