up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

plus
Salming

Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Tuotekuvaus Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Salming Team Hood on valmistettu mukavasta puuvilla / polyesterikankaasta, jossa on erittäin pehmeä harjattu sisäpuoli. Siinä on kaksi käden taskua ja joustavat hihnat helmassa ja holkissa. Hupun säätö on suunniteltu kahdella värillisellä pyöreällä johdolla ja painotuotteilla.

Ominaisuudet:

Painettu logo

Pussitaskut

Vetokoukku

Tekniset tiedot:

Materiaali: 80% puuvillaa 20% polyesteriä


Aiotko hankkia itsellesi suositun Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team:n? Kaikki Salming-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Salming Täysi Vetoketjuhuppari Team

Huppu
With hood
Väri
Musta
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up