up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Spalding Lyhythihainen T-paita Referee Pro

plus
Spalding

Spalding Lyhythihainen T-paita Referee Pro

Tuotekuvaus Spalding Lyhythihainen T-paita Referee Pro

Ominaisuudet:

Korkealaatuinen erotuomari paita

Kaksi sävy mesh

Korkealaatuinen logobrodeeraus

Loop kiinnittämiseen pilli

Specification:

54% Polyamidi, 46% polyesteriä


goalinn:stä, omasta jalkapalloverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Spalding Lyhythihainen T-paita Referee Pro tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Spalding:n tuotteita, kuten Lyhythihainen T-paita Referee Pro, kuten Miesten vaatteet kategoriasta jalkapallo verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen jalkapallo varusteisiin ja tsekkaa myös Spalding Lyhythihainen T-paita Referee Pro:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Spalding Lyhythihainen T-paita Referee Pro

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Oranssi
Suositeltava käyttötarkoitus
Koripallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up