up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

plus
Umbro

Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

Tuotekuvaus Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

erityisten 98 & ndash; uusi malli kuvitteellisesta jalkapallokengästä, joka on innoitettu 20 vuoden takaa.

vuosien mittaan umbro specialiin on syntynyt paljon ikimuistoisia hetkiä, mutta ei ole mitään erityistä kuin michael owenin tavoite verrattuna argentiinaan vuoden 1998 maailmancupissa. että ikoninen tavoite merkitsi fantastisen kansainvälisen uran alkua Owenille, joka näki hänet myöntävänsä pallon tai, nostavat lukuisia pokaaleja ja liigan otsikoita.

Nyt kaksikymmentä vuotta tämän tavoitteen jälkeen Uumbro on julkaissut vuodenaikojen 1998 mallin osaksi speciali 98 -mallistoa.

on erittäin pehmeä, vettähylkivä k nahka, joka on valmistettu italiassa, samaa eritelmää kuin alkuperäinen.

käytetään erityistä parkitusmenetelmää, jonka ansiosta nahka on erittäin ohuen mutta erittäin voimakas, jolloin kevyt saappaat on erinomainen kosketus ja tunnelma palloon.

kuuluisa taitettu kieleke valmistetaan myös samojen mittasuhteiden mukaan kuin alkuperäiskenkä.

tpu-ulkopohja käyttää midbootin tukialusteknologiaa tuen tukemiseksi, kun taas muistin flex-urat etusivulla peilevat jalan luonnollisen liikkeen.

pre-valettu sorkkeri tarjoaa äärimmäisen mukavuuden ja tuen, että speciali tunnetaan maailmanlaajuisesti.


Kaikki Jalkapallokengät kategorian jalkapallo tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. goalinn:sta löydät täyden Umbro-kokoelman Saappaat tuotteita. Umbro:n Jalkapallokengät Speciali Pro FG:een hinta on 117.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

Kengänpohjan tyyppi
FG - kiinteä pohja
Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

Umbro speciali

-

Saappaat ovat korkealaatuisia ja toimitus oli aikataulua nopeampaa. Syynä 4 tähteen on se, että pohja irtoaa yhdessä kengistä. Toivon, että he olisivat tarkistaneet kengät ennen lähettämistä, niiden palauttaminen Meksikosta on minulle melko monimutkaista.

Umbro Jalkapallokengät Speciali Pro FG

Erinomainen palvelu

-

Erinomainen tuote Erinomainen palvelu Saavuin aikaisemmin kuin suunnittelin. Olen erittäin onnellinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up