up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Baby

Amming og Fôring - Farge: Flerfarge

()

Hvordan velge mateflasker for spedbarn?

Når det kommer til valg av mateflasker og klassiske smokker for spedbarn, kan du bli overveldet av antallet alternativer som er tilgjengelige på markedet. Det er så mange materialer, former og størrelser som kan gjøre deg nervøs for hva som bør være den rette for babyen din. Det er ingen godkjent retningslinje, men hvis du vurderer noen viktige punkter i tankene, kan du gjøre et bedre valg.

Flaske materiale

Philips Avent Natural flasken for spedbarn er laget av forskjellige materialer som glass, plast, silikon og rustfritt stål. Plastflasker er lette og går ikke i stykker hvis de faller ned ved et uhell. Silikonflasker er laget av silikon BPA fri. De er lette og beholder ikke lukten. Glassflasker er holdbare. Noen glassmaterflasker kommer med en silikonhylse som beskytter dem mot skade.

Flaskeform og størrelse

Melkepulverdispensere kommer i forskjellige størrelser, men har vanligvis to hovedformer: standard og vinkler. De rette flaskene er enkle å fylle og vaske. Vinklede flasker er bøyd i nakken, noe som hindrer babyen din i å svelge luft. For nyfødte bør små mateflasker velges. Cybex , Tommee Tippee , Philips Avent , Safta og Fisher price er de beste produsentene av fôrings og ammingstilbehør for nyfødte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk