up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Bell

Bell

KAIKKI ( Bell )

Noin Bell

Bell, nimi, joka on synonyymi innovaatioille, suorituskyvylle ja turvallisuudelle moottoripyöräkypärissä, on ollut edelläkävijä perustamisestaan lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana Bell on jatkuvasti haastanut kypärien teknologian rajoja tarjotakseen ajajilleen suurinta suojaa ja tyyliä. Motardinnissa tarjoamme ylpeänä laajan valikoiman Bell-kypäriä, jotka on suunniteltu kaikille ajomatkoille, aina rikkinäisistä metsäteistä uskomattomiin mäkiajoihin, varmistaen, että ajajat voivat harjoittaa intohimoaan luottavaisin ja rauhallisin mielin. Bellin legenda kypärien valmistuksen pioneerina on ansaittu, ja Motardinnilla on kunnia tarjota käsikirjoitettu valikoima Bell-kypäriä, jotka on suunniteltu eri lajien ajajille. Loputtomalla sitoutumisella turvallisuuteen, innovaatioon ja tyyliin Bell jatkaa yhä edelleen uusien standardien määrittelemistä moottoripyöräkypärien maailmassa, varmistaen, että jokainen ajokerta on sekä innostava että turvallinen. Pyöräilyharrastajat, jotka etsivät poikkeuksellista pääsuojaa, löytävät lohtua Bellin kypärien valikoimasta. Niitä on suunniteltu vastaamaan vuoristopyöräilyn dynaamista luonnetta, ja ne tarjoavat kevyitä muotoiluja, runsaasti ilmanvaihtoa ja säädettäviä ominaisuuksia.
Kohoa ajokokemukseesi huippuluokan moottoripyöräkypärillä

Bellin sitoutuminen ajajan turvallisuuteen ja ajankohtaiseen suunnitteluun näkyy sen monipuolisessa moottoripyöräkypärien valikoimassa. Huolellisesti ja tarkasti valmistetuilla Bell moottoripyöräkypärillä yhdistyvät tyylikäs esteettisyys ja edistykselliset turvallisuusominaisuudet. Bell tarjoaa laajimman spektrin avokypäriä, jotka vastaavat eri ajajien mieltymyksiä, aina avokypäristä kaupunkiajoon ja modulaarisista kypäristä monipuolisuuden takaamiseksi. Ne, jotka vaativat suurinta suojaustasoa, Bell täyskypärissä edustavat turvallisuutta, joka ei tingi mukavuudesta. Ne suojaavat ajajan päätä täysin iskuja absorboivan materiaalin ja aerodynaamisen suunnittelun ansiosta, varmistaen kaikkialle ulottuvan turvallisuuden. Off-road-ajelu vaatii erilaisen kestävyyden ja joustavuuden. Bell motocross-kypärissä yhdistyvät kestävä rakenne ja innovatiiviset ominaisuudet, jotka on suunniteltu juuri maastoajoon. Parannetun ilmanvaihdon, aggressiivisen tyylittelyn ja läheisen istuvuuden ansiosta ne on rakennettu kestämään motocrossin rasituksia pitäen ajajan viileänä ja keskittyneenä. Olipa kyse haastavista vuoristoista tai rentouttavista ajoista, Bell MTB-kypärillä turvallisuus pysyy aina mukana. Bell ymmärtää maastopyöräilyn adrenaliinin täyttämän maailman ja suunnittelee kypäriä, jotka vastaavat lajin intensiteettiä. Bell dirt bike -kypärissä yhdistyvät aggressiivinen ulkonäkö ja tämän hetken turvallisuusteknologia, kuten laajennetut törmäyskynnykset ja ylivertainen iskujen kestävyys. Aja pelottomasti vaikeassa maastossa, Bellin takana olevan pään suojana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje