Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

By City

Noin By City
"By City, brändi, joka on synonyymi kaupunkityylille ja moottoripyöräkulttuurille, on tehnyt vaikutuksen tarjoamalla monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka sulauttavat saumattomasti muodin ja toiminnallisuuden. Leikkaavista moottoripyöräkypäristä tyylikkäisiin vaatteisiin ja tarvikkeisiin, By City palvelee niiden ratsastajien tarpeita, jotka asettavat sekä turvallisuuden että tyylin etusijalle.
By City´n tarjonnan ytimessä ovat By City moottoripyöräkypärät. Nämä kypärät eivät vain noudata tiukkoja turvallisuusstandardeja, vaan osoittavat myös brändin sitoutumisen innovatiiviseen suunnitteluun. Tyylikkäillä profiileilla ja modernilla estetiikalla By City moottoripyöräkypärät nostavat moottoripyöräilijöiden turvallisuuden uudelle tasolle kompromisoimatta tyyliä. Brändi ymmärtää, että kypärä ei ole vain suojavaruste; se on myös moottoripyöräilijöiden muotilausunto, jotka arvostavat muodon ja funktion yhdistelmää.
Kypärien lisäksi By City laajentaa osaamistaan moottoripyöräsuojaimiin ja hansikkaisiin. Nämä olennaiset tarvikkeet heijastavat brändin sitoutumista tarjota moottoripyöräilijöille äärimmäistä turvallisuutta ja mukavuutta matkoillaan. By City moottoripyöräsuojaimet asettavat etusijalle sekä iskunkestävyyden että joustavuuden varmistaen, että ratsastajat voivat luottavaisesti kulkea teillä.

Suojavarusteiden lisäksi By City tarjoaa valikoiman vaatteita, jotka palvelevat sekä miehiä että naisia. By City miesten vaatteet vangitsevat kaupunkityylin olennaisen, esitellen muotoiluja, jotka siirtyvät saumattomasti tieltä kaupungin kaduille. Karuista takeista mukaviin ja tyylikkäisiin kenkiin, By City miesten vaatteet täydentävät modernien moottoripyöräilijöiden dynaamista elämäntapaa.
By City ei unohda naisten moottoripyöräilijöiden muotitarpeita, tarjoten kuratoidun kokoelman By City naisten vaatteita. Nämä muotoilut yhdistävät tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, mahdollistaen naispuolisille moottoripyöräilijöille ilmaista yksilöllisyyttään samalla nauttien tarvittavasta mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tiellä.
Niille, jotka arvostavat asusteiden yksityiskohtia, By City matkatavarat täydentävät kokonaisuuden. Kestävyyden ja tyylin huomioon ottaen valmistetut By City matkatavarat varmistavat, että ratsastajat voivat kantaa tarpeensa helposti ja muodikkaiden muotoilujen avulla heijastaen heidän kaupunkielämäntyyliään."