up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Shark

KILPA

KILPA

Koko naama

Koko naama

Off-Road

Off-Road

Modulaarinen

Modulaarinen

Jet

Jet

LISÄTARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET

Osastot

Kypärät

Suojaukset

KAIKKI( Shark )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Shark

Shark on maailman moottoripyörien varusteissa tunnettu brändi, jonka laadusta, älykkäästä tekniikasta ja vertaansa vailla olevista turvallisuusominaisuuksista tunnetaan. Valtavan historian omaavana Shark on vakiinnuttanut asemansa alan johtavana toimijana tarjoten moottoripyöräilijöille huippuluokan suojalasit ja kypärät, jotka tarjoavat optimaalisen suojan ja mukavuuden. Voit tutustua kaikkiin Shark-tuotteisiin Motardinnissa. Shark on ansainnut maineensa moottoripyörien varusteissa johtavana brändinä tarjoten ammattitaitoisesti laadukkaita suojalaseja ja kypäriä, jotka painottavat turvallisuutta, innovaatioita ja moottoripyöräilijöiden mukavuutta. Olipa kyseessä sitten suojalasivalikoima tai useat kypärävalinnat, Shark jatkaa olemista täydellisenä valintana maailmanlaajuisille moottoripyöräilijöille, jotka etsivät antaumuksellista suojaa ja älykkäitä muotoiluja.

Shark on luksusta moottoripyörien varusteissa

Shark-suojalasit on suunniteltu huipputarkkuudella parantaakseen moottoripyöräilijöiden näkökykyä ja suojellakseen heidän silmiään tuulilta, roskilta ja ankarilta sääolosuhteilta. Käyttäen laadukkaita materiaaleja ja edistyneitä optiikkaa, Shark-suojalasit tarjoavat erinomaisen selkeyden ja laajan näkyvyyden, jotta moottoripyöräilijöillä on mahdollisuus pysyä keskittyneinä tiellä eteenpäin. Shark-kypärät ovat turvallisuuden ja innovaation äärimmäisyyttä. Niiden aerodynaamisesta muotoilusta aina edistyneisiin materiaaleihin asti, jokainen osa Shark-kypäriä on huolella suunniteltu varmistaakseen maksimaalinen turvallisuus ilman että mukavuudesta tingitään.
Kevyiden Shark-karbonikypärät ovat testamentti tämän brändin sitoutumiselle kevyeseen mutta vakaaseen pääsuojaukseen. Nämä kypärät käyttävät karbonikuiturakennetta, joka tarjoaa erinomaisen painon ja voimansuhteen, tehden niistä erittäin kestäviä ja iskunkestäviä. Jos taas tykkäät maastoajeluista, Shark-maastokypärät tarjoavat vertaansa vailla olevan suojan ja toiminnallisuuden. Näitä kypäriä on suunniteltu kestämään maastoajelun vaatimukset, ja ne sisältävät vahvistetut kuoret, tehokkaat tuuletusjärjestelmät ja visiirit, jotka tarjoavat erinomaisen näkyvyyden pölyisissä tai mutaisissa olosuhteissa. Shark-maastokypärät ovat rakennettu kestämään vaativaa maastoa, tarjoten samalla moottoripyöräilijöille suojan ja mukavuuden.
Shark-modulaariset kypärät tarjoavat kokonaisvaltaisen yhdistelmän täyden kasvosuojuksen ja avokasvosuojuksen ominaisuuksia, mahdollistaen moottoripyöräilijöiden sopeutua erilaisiin ajo-olosuhteisiin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Nämä kypärät sisältävät ainutlaatuisen flip-up-kiinnikkeen, jonka avulla voidaan tarvittaessa käyttää avokasvosuojusta ja tarvittaessa täyden kasvosuojuksen suojaa. Shark-avokasvosuojukset tarjoavat klassisen ja ajattoman muotoilun, joka samalla takaakin turvallisuusstandardit. Nämä kypärät tarjoavat suojan pään ylä- ja sivupinnoille, jättäen samalla kasvot avonaisemmiksi estämättä näkyvyyttä. Retro-henkisillä ulkoasullaan ja edistyneillä turvallisuusominaisuuksillaan Shark-avokasvosuojukset yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden.
Täyden kasvosuojukset Shark-kypärät ovat huippusuojauksen aatelia, tarjoten kattavan suojan koko päälle ja kasvoille. Nämä kypärät tarjoavat tiukan ja tukevan istuvuuden, vähentäen loukkaantumisriskiä mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Varustettuina edistyneillä tuuletusjärjestelmillä, melunvaimennusteknologialla ja mukavilla pehmusteilla, full-face Shark-kypärät tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje