up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Amlsport Magnesium Total 20ml 12 Yksiköt Sitruuna Energiaa Geelit Laatikko

plus
Amlsport

Amlsport Magnesium Total 20ml 12 Yksiköt Sitruuna Energiaa Geelit Laatikko

Tuotekuvaus Amlsport Magnesium Total 20ml 12 Yksiköt Sitruuna Energiaa Geelit Laatikko

OMINAISUUDET


Magnesium edistää normaalin luuston säilyttämistä, lihasten normaalia toimintaa ja vähentää väsymystä ja väsymystä. Se myös edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, elektrolyyttitasapainoa, normaalia proteiinisynteesiä normaaliin psykologiseen toimintaan ja solunjakautumisprosessiin.


KÄYTTÖAIHEET


Ilmoitettu ennen ja / tai liikunnan aikana auttaa vähentämään kramppojen, tikkaiden ja kouristusten ulkonäköä. Tukee normaalia elektrolyyttitasapainoa ja lihasten rentoutumista.


KUINKA KÄYTTÄÄ


Ota 1 juomakelpoisella (20 ml) ennen ja / tai liikunnan aikana.


1 juomavedellä (20 ml) antaa 50% VRN * Magnesiumista.


AINESOSAT


Vesi, glyseriini, magnesiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, magnesiumlaktaatti, magnesiumhydroksidi, magnesiumglyserofosfaatti, sitruunan maku, sakeutusaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), makeutusaine (sukraloosi), hapotusaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti).


MUOTO


Tapaus 12 kirjekuoret 20ml juomakelpoisia.


Amlsport Magnesium Total 20ml 12 Yksiköt Sitruuna Energiaa Geelit Laatikko on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Energiageelittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Ravitsemustuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Amlsport-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Amlsport Magnesium Total 20ml 12 Yksiköt Sitruuna Energiaa Geelit Laatikko

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Geelit
Määrä
Laatikko
Koulutus
Aikana
Ennen
Kofeiini
Kofeiiniton

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up