up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bolle Polarisoidut Aurinkolasit Boxton

plus
Bolle

Bolle Polarisoidut Aurinkolasit Boxton

Tuotekuvaus Bolle Polarisoidut Aurinkolasit Boxton

Laadukas suunnittelu ja helppokäyttöinen muotoilu Boxton pukeutuu kaikkiin rentoihin tai yritystilanteisiin. Tämä ominaisuus on luonteenomaista ruostumattomasta teräksestä valmistetun palkin kirkkaissa väreissä rohkealle tai harjattua metallia varten klassiseen muotoiluun. Tämä uusklassinen runko antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itsesi.

tekniikka:

SAATAVA VARAUKSENA:

Bollé B Ohut, aktiivinen muotoilu patentoitu tekniikka mahdollistaa meille tarjotaksemme reseptilinssejä 99%: iin ihmisistä, jotka käyttävät silmälaseja. Olipa kyseessä hi tech, suorituskykyiset aurinkolasit ammattilaispyöräilijöille tai yksinkertaisesti monikäyttöinen, vapaa-ajan aurinkolasit, Bollé B Thin aktiivinen muotoilu reseptiohjelma tarjoaa korkean suorituskyvyn personoidun vastauksen kaikille yksittäisvisio- tai varifokalilinsseille.

Thermogrip:

Temppelin vinkit, nenäpohjat ja säädettävä nenäkappale ovat kaikki valmistettuja Thermogrip®-tuotteistamme. Tällä hydrofiilisellä materiaalilla on kosteutta absorboivia ominaisuuksia, jotka pitävät kehykset mukavasti paikoillaan myös äärimmäisen rasituksen aikana.

B 20.3 POLYCARBONATE-LENTIT:

Polykarbonaattilinsseistämme valmistetaan korkealaatuisesta hartsista, jonka ansiosta linssi on 20 kertaa kestävämpi kuin lasi ja kolme kertaa kevyempi, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja selkeyttä. Saatavana polarisoituneina ja ei-polarisoituneina.


runnerinn:ssa näytämme sinulle kaikki Bolle:n Polarisoidut Aurinkolasit Boxton:n ominaisuudet. juoksu ja triatlonverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Bolle Polarisoidut Aurinkolasit Boxton tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Bolle Polarisoidut Aurinkolasit Boxton ja voit hyödyntää muita juoksu ja triatlonvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Bolle Polarisoidut Aurinkolasit Boxton

Linssityyppi
Polarisoitu
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Ruskea
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up