up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka löytää halpa toimintakamera?

Action kamerat on suunniteltu ulkoilun harrastajille, jotta he voivat tallentaa selkeitä ja teräviä kuvia ja videoita juosten, pyöräillen tai uidessaan. Jotta voit vangita ikimuistoisimmat hetkesi, Garmin , GoPro , Denver , Muvit ja Oregon Scientific Oregon Scientific tarjoaa parhaat budjettitoimintakamerat. . Katso alla muutamia huomioitavia kohtia, jotka auttavat sinua löytämään halvat toimintakamerat;

Akun kesto
Akun kesto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka on otettava huomioon toimintakameraa valittaessa. On hyödytöntä kantaa mukana toimintakameraa ilman pitkää akun kestoa. Onneksi on olemassa erilaisia toimintakameroiden akkumalleja, jotka kestävät keskimäärin päivän ja mukana tulee myös irrotettava akku.

Vedenkestävä
On erittäin tärkeää löytää kamera, joka on vedenpitävä, jotta voit käyttää sitä myös sateisina päivinä. Joissakin toimintakameroissa on tietty vedenkestävyys, mikä tarkoittaa, että ne voivat upota veteen rajoitettuun syvyyteen. Toisaalta jotkut parhaat halvat toimintakamerat tarvitsevat erityisiä vedenpitäviä koteloita.

Näkökenttä
Mitä tulee toimintakameroihin, laajempi näkökenttä on tärkeä huomioitava tekijä. Garmin toimintakameralla voit ottaa valokuvia ja tallentaa videoita vaikuttavammassa kehyksessä kuin perinteinen kamera.

Kuvanvakain
Parhaatkin toimintakamerat aiheuttavat tärisevää videokuvaa, joten on tärkeää varmistaa, että ostamasi kamera kuvaa tasaisia videoita. Tätä varten etsi paras halpa toimintakamera, jossa on sisäänrakennettu stabilointi.


clouse menu Sulje