up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Kello Forerunner 245

plus
Garmin

Garmin Kello Forerunner 245

Tuotekuvaus Garmin Kello Forerunner 245

Garmin Forerunner 245 on älykello, jolla saavutat tavoitteesi . Edistyneiden toimintojensa ansiosta tiedät tilaan perustuvia indikaattoreita: muun muassa suoritusdynamiikkaa, kosketuksen tasapainoa maan kanssa, askeleen pituutta.

Garmin Forerunner 245: n avulla saat harjoitussuunnitelmia tai suoritat henkilökohtaisia harjoituksia Garmin Connect -alustalta . Välittäjäyhteisössä voit jakaa tietojasi ja kannustaa tiimitovereitasi menestymään. Tämä teknologinen laitteisto voidaan räätälöidä kellon kuorilla ja sovelluksilla.

Seuraajan akun kesto saavuttaa 24 tuntia GPS:ää käytettäessä ja pidentää 7 päivän älykellotilaa . Tällä kellolla parannat juoksutapaasi ja olet tarkkaavainen matkapuhelimesi ilmoituksiin. Voit mukavasti ranteeltasi tarkastella tekstiviestejä, katsella päivityksiä sosiaalisista verkostoista ja jakaa sijainnin valittujen yhteystietojen kanssa. Älykkäässä laitteessa on Pulse Ox -anturi, joka laskee veren happisaturaatiotason. Lisäksi siinä on Body Battery, joka mittaa kehon energiatasoja.

GPS-älykello, jossa on kehittyneet koulutusominaisuudet

Arvioi harjoittelutilanne osoittamaan, hyötyisitkö toista istuntoa tällä viikolla tai olisit ylittänyt sen ja tarvitset lepopäivän; tarjoaa lisätoimintojen seurannan ominaisuuksia

Hanki Garmin Coachilta ilmaisia adaptiivisia koulutussuunnitelmia tai luo omia harjoituksia Garmin Connect ™ -verkkosivustolla

Tarjoaa edistynyttä ajokäyttäytymistä1, mukaan lukien maadoituskontaktin tasapaino, askelman pituus, pystysuhde ja enemmän

Turvallisuus- ja seurantatoiminnot2, kuten vaaratilanteiden havaitseminen, helpottavat sijaintisi jakamista

Connect IQ ™ -myymälästäsi voit muokata ilmaisia katselupintoja, sovelluksia ja muuta

Akun kesto: jopa 7 päivää smartwatch-tilassa; jopa 24 tuntia GPS-tilassa

Teet käynnissä. Forerunner 245 tekee ajattelun. Tämä GPS smartwatch ei vain kerro, mihin juoksi. Se seuraa tilastojasi, murtaa numerot ja saa tietää kaiken suorituskyvystäsi, juoksevasta lomakkeestasi, harjoitteluhistoriastasi ja jopa tavoitteistasi. Kaikki mitä sinun tarvitsee keskittyä, on asettaa yksi jalka toisen eteen.

Kehittynyt suorituskyvyn analysointi:

Minkälainen koulutus on sinulle sopiva? Forerunner 245 tarjoaa yksilöllistä koulutusta ja hyödyntämisnäkymää älykkäämpiin koulutuspäätöksiin ja auttaa sinua valmistautumaan seuraavaan kilpailuun. Se pitää välilehdet VO2-maxissa ja ymmärtää, miten lämpö ja korkeus vaikuttavat suorituskykyyn. Mitä korkeampi VO2 max on, sitä korkeampi odottaa suorittavansa, mikä on täsmälleen sitä, mitä suorituskyvyn mittari osoittaa. Koulutuksen tila arvioi viimeisimmän harjoituksen historian ja suorituskykyindikaattorit, jotta voit tietää, harjoitteletko tuottavuutta, huipentua tai ylimitoitusta. Katso, miten harjoitukset vaikuttavat kestävyyden, nopeuden ja tehon kehittymiseen aerobisella ja anaerobisella harjoitusvaikutuksella. Palautumisaika auttaa maksimoimaan ponnistelujen hyödyt ennustamalla, milloin olet valmis seuraavaan kovaan haasteeseen. Voit myös tarkastella kokonaiskoulutuskuormaa, joka mittaa harjoitustilavuuttasi viimeisten seitsemän päivän aikana ja vertaa sitä optimaaliseen kuntoilualueeseen ja viimeisimpään koulutukseen.

Lisää tapoja selvittää:

Juoksu on se, mitä teet, joten kouluta älykkäämpiä Garmin Connectin online-kuntoyhteisön käytettävissä olevilla työkaluilla. Luo omat mukautetut harjoitukset tai lataa ilmaisia, jotka synkronoivat suoraan kelloon. Tai jos sinulla on erityinen tavoite mielessäsi seuraavaa 5K: ta varten, tutustu Garminin valmentajaan. Asiantuntijavalmentajien neuvonta ja vapaaehtoiset koulutussuunnitelmat, jotka sopeutuvat teihin ja tavoitteisiisi, se on hämärä tapa päästä maaliin. Osana koulutussuunnitelmaa se voi jopa auttaa ennustamaan kilpailuaikaa. Entä milloin haluat vaihtaa sen? Forerunner 245: ssä on myös aktiivisuusprofiileja pyöräilyyn, uima-altaan uimiseen, sisäiluun ja jopa elliptisten tai portaiden portaiden käyttämiseen.

Analysoi käynnin lomake:

Forerunner 245 GPS smartwatch -laitteessa on myös työkalut, joita tarvitset juoksumuotosi parantamiseksi. Kello mittaa tärkeitä käynnissä olevia mittareita, kuten poljinnopeutta, askeleen pituutta, maadoituskontaktiaikaa ja tasapainoa, pystysuuntaista värähtelyä ja pystysuhdetta. Nämä mittaukset ovat avain muodon ymmärtämiseen, joten voit tuoda parhaansa jokaiseen ajon aikana ja jokaisessa kilpailussa. Forerunner 245 voi alkaa seurata näitä mittareita lisäämällä siihen yhteensopiva sykevyö tai kompakti Running Dynamics Pod, joka kiinnittää suoraan vyötärönauhaan.

Lisää tapoja muokata:

Tutustu Connect IQ -kauppaan, jossa voit lisätä persoonallisuutta Forerunner 245: lle lataamalla sovelluksia, widgetejä, katsella kasvoja ja paljon muuta. Se on helppoa ja - jopa parempi - vapaa. Uusia sovelluksia lisätään joka päivä, joten voit pitää välilehdet, kun Uber saapuu, haasta itsesi Strava-suhteellisen vaivattomuusohjelman avulla ja käytä jopa AccuWeather MinuteCast -sovellusta selvittääksesi, milloin sade alkaa.

Pysy yhteydessä toisiinsa:

Forerunner 245 on helppo ajaa jättämättä tärkeitä älykkäitä ominaisuuksia. Kun pariliitos on yhteensopiva älypuhelimen kanssa, voit vastaanottaa tekstiviestejä ja nähdä sosiaalisen median päivitykset, sähköpostit ja paljon muuta ranteessa. Uudet turvallisuus- ja seurantatoiminnot helpottavat sijaintisi jakamista valittujen yhteystietojen kanssa, jos tarvitset apua - manuaalisesti tai automaattisesti sisäänrakennetulla vaaratilanteen havaitsemisella. Joten pitsi kengät ja päätä hieman ylimääräistä mielenrauhaa.

Jaa ja kilpaile:

Toimintojen synkronointi Garmin Connectiin on enemmän kuin vain tietojen tallentaminen. Garmin Connect on kukoistava verkkoyhteisö, jossa liikkuvat ihmiset voivat yhdistää ja kilpailla liittymällä haasteisiin, rohkaisemalla toistensa menestystä ja jopa jakamaan voitonsa sosiaalisen median kautta. Garmin Connect on ilmainen ja saatavilla verkossa tai älypuhelimessasi.

Hyvinvointi ja kehittynyt unenvalvonta:

Forerunner 245 smartwatch -laitteessa on työkaluja, jotka auttavat pitämään välilehdet yleisen hyvinvoinnin ja unen3 aikana. Nämä työkalut tarjoavat ratkaisevan käsityksen, jonka avulla voit maksimoida harjoittelun. Esimer- kiksi meidän ensimmäinen kello sisältää Pulse Ox -anturin4. Tämä rannekohtainen anturi arvioi kehon veren hapen kylläisyyttä, mikä voi auttaa arvioimaan, miten kehosi imee happea - varsinkin kun nukut. Jotta voisit optimoida kehosi energiaa, Body Battery ™ -energianseuranta käyttää kerättyjä tietoja mitattaaksesi energiavarastosi milloin tahansa, joten voit suunnitella päiväsi optimoidaksesi aktiviteettia ja lepoa.

Tekniset tiedot:

yleinen:

Linssin materiaali: Corning® Gorilla® -lasi 3

Kehysmateriaali: Kuituvahvistettu polymeeri

Quick Release Bands: Kyllä (20 mm, teollisuusstandardi)

Hihnamateriaali: silikoni

Fyysinen koko: 42,3 x 42,3 x 12,2 (mm); Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 127 204 mm

Näytön koko: 1,2 '(30,4 mm) halkaisija

Näytön tarkkuus: 240 x 240 pikseliä

Näytön tyyppi: auringonvalo näkyvä, transflektiivinen muisti pikselissä (MIP)

Paino: 38,5 g

Akun kesto: Smartwatch-tila: enintään 7 päivää; GPS-tila: Jopa 24 tuntia

Veden luokitus: Swim, 5 ATM

Värinäyttö: Kyllä

Muisti / historia: 200 tuntia aktiviteettitietoja

Kellon ominaisuudet:

Aika / päivämäärä: Kyllä

GPS-ajan synkronointi: Kyllä

Automaattinen kesäaika: Kyllä

Herätyskello: Kyllä

Ajastin: Kyllä

Sekuntikello: Kyllä

Auringonnousu / auringonlaskun aika: Kyllä

anturit:

GPS: Kyllä

GLONASS: Kyllä

Galileo: Kyllä

Garmin Elevate ™ -ranne sykemittari: Kyllä

Kompassi: Kyllä

Kiihtyvyysmittari: Kyllä

Pulse Ox: Kyllä

Päivittäiset älykkäät ominaisuudet:

Yhteydet: Bluetooth®, ANT + ®

Yhdistä IQ ™ (ladattavat kellot, tietokentät, widgetit ja sovellukset): Kyllä

Älykkäät ilmoitukset: Kyllä

Tekstivastaus / hylkää puhelu tekstillä (vain Android ™): Kyllä

Kalenteri: Kyllä

Sää: Kyllä

Ohjaa älypuhelimen musiikkia: Kyllä

Etsi puhelin: Kyllä

Etsi kelloni: Kyllä

VIRB®-kameran kaukosäädin: Kyllä

Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone® ja Android ™

Yhteensopiva Garmin Connect ™ Mobilen kanssa: Kyllä

Turvallisuus- ja seurantatoiminnot:

Tapahtumien tunnistaminen valittujen toimintojen aikana: Kyllä (vaaditaan älypuhelin)

Apu: Kyllä (Smartphone tarvitaan)

LiveTrack: Kyllä

Live-tapahtuman jakaminen: vain Android ™

Toiminnan seurantatoiminnot:

Askellaskuri: Kyllä

Siirrä palkki (näkyy laitteessa käyttämättömyysjakson jälkeen; kävele muutaman minuutin ajan sen nollaamiseksi): Kyllä

Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeleen tavoitteen): Kyllä

Lepotilan seuranta (tarkkailee koko nukkumista ja liikkumisaikoja tai levollista unta): Kyllä

Palaneet kalorit: Kyllä

Matkattu matka: Kyllä

Intensiteetti minuuttia: Kyllä

TrueUp ™: Kyllä

Siirrä IQ ™: Kyllä

Kuntoikä: Kyllä (sovelluksessa)

Body Battery ™ -monitori: Kyllä

Koko päivän stressin seuranta: Kyllä

Kuntosali / kuntosali:

Käytettävissä olevat kuntosali-aktiivisuusprofiilit: voimaharjoittelu, sydänkoulutus, elliptinen koulutus, portaiden porrastus, sisätilojen soutu ja jooga

Cardio-harjoitukset: Kyllä

Voimaharjoitukset: Kyllä

Automaattinen uudelleenlasku: Kyllä

Koulutus-, suunnittelu- ja analysointiominaisuudet:

GPS-nopeus ja etäisyys: Kyllä

Mukautettava näyttö (t): Kyllä

Muokattavat aktiivisuusprofiilit: Kyllä

Auto Pause®: Kyllä

Intervalliharjoitus: Kyllä

Edistyneet harjoitukset: Kyllä

Ladattavat koulutussuunnitelmat: Kyllä

Auto Lap®: Kyllä

Manuaalinen kierros: Kyllä

Säädettävät kierrosilmoitukset: Kyllä

VO2 max: Kyllä

Harjoitustila (voit nähdä, harjoitatko harjoitusta tehokkaasti seuraamalla harjoituksen historiaa ja kuntotason kehitystä): Kyllä

Harjoituskuorma (kokonaiskoulutuskuorma viimeisten seitsemän päivän aikana laskettuna EPOC: sta): Kyllä

Harjoitusvaikutus (aerobinen): Kyllä

Harjoitusvaikutus (anaerobinen): Kyllä

Mukautettavat hälytykset: Kyllä

Äänikehotteet: Kyllä

Lopetusaika: Kyllä

Virtual partner: Kyllä

Race toimintaa: Kyllä

Opintojakso: Kyllä

Kosketa ja / tai näppäinlukko: Kyllä

Automaattinen vieritys: Kyllä

Toiminnan historia kellossa: Kyllä

Physio TrueUp: Kyllä

Sykkeen ominaisuudet:

HR-vyöhykkeet: Kyllä

HR-ilmoitukset: Kyllä

HR-kalorit: Kyllä

% HR max: Kyllä

% HRR: Kyllä

Palautumisaika: Kyllä

Auto max HR: Kyllä

HR-lähetys (lähettää HR-tietoja ANT + ™: n kautta pariksi liitetyille laitteille): Kyllä

Juoksevat ominaisuudet:

Käytettävissä olevat juoksuprofiilit: Juoksu, juoksumatto, Indoor track -käynti, Trail-juoksu

GPS-pohjainen etäisyys, aika ja vauhti: Kyllä

Käynnin dynamiikka: Kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)

Pystysuuntainen värähtely ja suhde (ajonopeus asteessa liikkeessäsi ja kustannus-hyötysuhde, jossa on askeleen pituus): Kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)

Maadoituskontaktiaika ja tasapaino (osoittaa, kuinka paljon aikaa, juoksu liikkuu, jalka on päällä eikä lennossa, ja voit tarkistaa käynnissä olevan symmetrian): Kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)

Ajon pituus (reaaliaikainen): Kyllä (yhteensopivan lisävarusteen kanssa)

Poljinnopeus (reaaliaikainen määrä vaiheita minuutissa): Kyllä

Suorituskyky (kun olet käyttänyt 6–20 minuuttia, vertaa reaaliaikaa ja keskimääräistä kuntotasoa): Kyllä

Suorita harjoitukset: Kyllä

Race ennustaja: Kyllä

Jalka-anturi pystyy: Kyllä

Ulkoilu-ominaisuudet:

Osoita reittipistettä: Kyllä

Breadcrumb-polku reaaliajassa: Kyllä

Takaisin alkuun: Kyllä

TracBack®: Kyllä

UltraTrac-tila: Kyllä

Etäisyys kohteeseen: Kyllä

GPS-koordinaatit:

Pyöräilyominaisuudet:

Käytettävissä olevat pyöräilyprofiilit: Pyöräily, Sisäpyöräily

Kurssit: Kyllä

Race toimintaa: Kyllä

Ajan / etäisyyden hälytykset (laukaisee hälytyksen, kun saavutat tavoitteen): Kyllä

Yhteensopiva Varia Vision ™: n kanssa (pää asennettu näyttö): Kyllä

Yhteensopiva Varia ™ -radarin kanssa (takana oleva tutka): Kyllä

Yhteensopiva Varia ™ -valojen kanssa: Kyllä

Nopeuden ja poljinnopeusanturin tuki (anturilla): Kyllä

Uintiominaisuudet:

Saatavilla olevat uimaprofiilit: Uima-allas

Uima-altaiden mittaustiedot (pituudet, etäisyys, tahti, aivohalvaus / -nopeus, kalorit): Kyllä

Aivohalvauksen tunnistus (freestyle, backstroke, rintakuva, perhonen): Kyllä

Uimaan tehokkuus (SWOLF): Kyllä

Porakoneen kirjaus: Kyllä

Uimaharjoitukset: Kyllä

Yhteydet:

Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone® ja Android ™

Laatikossa:

Forerunner 245

Lataus / datakaapeli

Dokumentointi


Garmin Kello Forerunner 245a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Garmin:n tuotteita, kuten Kello Forerunner 245, löydät ne omasta juoksu ja triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu ja triatlon varusteita Garmin:lta.

Ominaisuudet Garmin Kello Forerunner 245

Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Glonass
Kiihtyvyysmittari
Kuntoiluranneke
GPS
Sykekellot

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen kello

-

Laatu on 10/10 alkuperäinen tuote ja paljon toimintoja urheilutoiminnan tallentamiseen

Garmin Kello Forerunner 245

Täydellinen

-

Hyvä tuote ajallaan toimitettuna. Ostin sen erittäin hyvällä hinnalla, nyt näen sen kalliimman sivulla, en tiedä oliko se tarjous, mutta täydellinen.

Garmin Kello Forerunner 245

Kaikki odotettu ok

-

OSTOPROSESSI, KULJETUS JA TUOTTEEN VASTAANOTTO, TÄYDELLINEN. GARMIN, ERITTÄIN HYVIN, KUTEN KAIKKI GARMIN-TUOTTEET. ODOTUKSET YLITTÄÄN JA ERITTÄIN TYYTYVÄINEN KOKO PROSESSIIN JA SEN KÄYTTÖKÄYTTÖÖN.

Garmin Kello Forerunner 245

Laatu

-

Erinomainen laite urheilijoille, jotka etsivät hyviä laitteita

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä ostos

-

Erittäin hyvä vastine rahalle, ihanteellinen aloittelijoille. Paketti vastaanotettu ilmoituksen mukaisesti.

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä kauppa

-

Erinomainen kello. Pikatoimitus

Garmin Kello Forerunner 245

Oikein hyvä

-

Kello vastasi odotuksia, erinomainen hinta-laatusuhde.

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvää vastinetta rahalle

-

Kello kauniilla näytöllä, hyvät toiminnot (erityisesti GPX-reitin seuranta), hyvä autonomia.

Garmin Kello Forerunner 245

Täydellinen korvaaminen

-

Juuri sitä mitä etsin, kun vanha Forerunner 45 oli vaihdettava. Selvä päivitys ja paras hinta-laatusuhde Garmin.

Garmin Kello Forerunner 245

Oikein hyvä

-

Erinomainen kello polku- ja maantieharjoitteluun!

Garmin Kello Forerunner 245

Loistava

-

Erinomainen .nopea palvelu. Kelloa testaan edelleen, mutta se näyttää moitteettomalta

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen

-

Paketti saapui ajallaan ja odotetusti.

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä ostos

-

Garmin ei koskaan petä. aina laatua

Garmin Kello Forerunner 245

Prima sporhorloge

-

Juuri sitä mitä etsin, kun vanha Forerunner 235 oli vaihdettava.

Garmin Kello Forerunner 245

Pidin

-

vielä varhaisessa vaiheessa, erinomainen kello ominaisuuksiltaan ja harjoituksilleni.

Garmin Kello Forerunner 245

Forerunner 245

-

Hintaansa nähden paras juoksukello. Huomaamaton muotoilu, pitkä akunkesto. En käytä kuulokkeita, joten minulle ei ollut mitään järkeä musiikkiversiossa, lisäksi nämä kellot ovat halvempia.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Lähettäjä on erittäin nopea ja testaan sitä edelleen, mutta se näyttää hyvältä

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno kello

-

Erittäin nopea toimitus, erittäin hyvä laatu ja paljon dataa.

Garmin Kello Forerunner 245

Paras tuote

-

Tyytyväinen ostokseen ja toimitukseen ilman ongelmia.

Garmin Kello Forerunner 245

Luota garminiin

-

Se saapui täydellisessä kunnossa ja kuten mainostetaan, ostan aina tältä sivustolta, se näyttää täysin luotettavalta ja turvalliselta... Kello on erinomainen laatu ja olen tyytyväinen.

Garmin Kello Forerunner 245

Genial

-

Se on ihanteellinen kello erilaisiin urheilulajeihin.

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno peruskello

-

Pehmeä hihna. Kello on erittäin kevyt, ei tunnu kädessä. Toimivuutta riittää amatööriurheiluun.

Garmin Kello Forerunner 245

Jatkaa

-

Testaus vastaanotettaessa. Täyttää odotukset. Kevyempi ja täydellisempi kuin vanha edeltäjä 235.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forunner 245

-

Sain kellon eilen, testaan sitä edelleen.

Garmin Kello Forerunner 245

Testaan sitä edelleen, mutta pidän siitä.

-

Toimitus sujui ilman ongelmia. Vastaanotettu sovittuina päivinä. Testaan edelleen Forerunneria, mutta sen avaaminen on antanut minulle hyvän tunteen. Päivitän tämän mielipiteen, kun minulla on lisää kriteerejä. Joka tapauksessa se oli halvin paikka, jonka löysin.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Kaikki saapui supernopeasti. Olen super onnellinen

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Erittäin hyvä tuote. Erinomainen hinta/laatu.

Garmin Kello Forerunner 245

Sai

-

Se saapui täydellisessä kunnossa ja kuten mainostetaan, ostan aina tältä sivustolta, pidän sitä täysin luotettavana ja turvallisena... Kello on erinomainen laatu ja olen tyytyväinen.

Garmin Kello Forerunner 245

Kaikki on hyvin.

-

Kello vastaanotettu etukäteen ennusteesta ja erinomaisesta tuotteesta. Olen tyytyväinen ostokseen ja erikoishintaan...

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen kello

-

Todella hieno ja tarkka kello

Garmin Kello Forerunner 245

Iloinen

-

Erinomainen tuote. Erittäin tyytyväinen ostokseen.

Garmin Kello Forerunner 245

100% suositeltavaa

-

Mukava, helppokäyttöinen ja luotettava.

Garmin Kello Forerunner 245

Erittäin hyvä harjoitteluväline

-

Kello on ollut minulla vasta kuukauden ja minulla on vain hyvät sanat: mukava, monilla toiminnoilla (joita en tällä hetkellä käytä) ja suureksi apuksi joidenkin harjoitusparametrien hallintaan. Erittäin tyytyväinen tähän mennessä.

Garmin Kello Forerunner 245

Forerunner 245 edullinen ja täysin toimiva

-

tämä forerunner 245 sopii erinomaisesti niille, joilla on tiukka budjetti, mutta jotka haluavat lähes täyden toiminnan juoksijana..bikeinn tarjoaa erittäin hyvän hinnan

Garmin Kello Forerunner 245

Fantastinen

-

Superhelppo tilaaminen, hyvä hinta ja supernopea toimitus! Suosittele 100%!

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen kello

-

Kello on erinomainen! Toimituspalvelu oli nopea! Loistava kokemus!

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Erinomainen tuote, jonka tunnen ja käytän jo vuosia myös aiemmissa versioissa. Ostettu upeasta lahjasta, erittäin kilpailukykyisestä hinnasta ja ennen kaikkea erittäin nopeasta toimituksesta Italiaan. Suositeltu sivusto

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno kello.

-

Toimitus Espanjasta Saksaan sujui sujuvasti ja nopeasti. Hinta oli erittäin halpa. Kello itsessään on täydellinen juoksemiseen ja sopii myös kapeisiin naisten ranteisiin. Voin suositella tuotetta, samoin Bikeinn! :)

Garmin Kello Forerunner 245

Täydellinen

-

Erittäin nopea toimitus Tuote täydellisessä kunnossa, täytyy vain käyttää

Garmin Kello Forerunner 245

Kaikki täydellistä!!

-

Tilattu ja vastaanotettu 3 päivässä. Kaikki täydellistä huippuhintaan! Suosittelen kaikkia ostamaan tältä sivustolta

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno tuote!

-

Hieno tuote! Yksi markkinoiden parhaista ostohinnoista. Nopea ja halpa toimitus. Hieno kokemus.

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno kello

-

Paljon ominaisuuksia ja helppo asentaa. Nopea toimitus ja hyvä tarjous tälle kellolle.

Garmin Kello Forerunner 245

Super kello

-

Kello on super. Ostettu säätelemään etäisyyttä ja sykettä. GPS saa kiinni paljon nopeammin kuin puhelin, yhdistetty POLAR H10:een ilman ongelmia. kaikki on intuitiivista, luin ohjeet kellon asettamisen jälkeen (tiedoksi). kätevä on myös navigoinnin mahdollisuus palata aiemmin tallennettuihin koordinaatteihin (sienenpoimijat, metsästäjät). suositella

Garmin Kello Forerunner 245

Toimenpiteet

-

Mikä on mitat cm korkeus x leveys x syvyys?

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä valinta juoksemiseen

-

Hieno kello hyvällä hinnalla. Kiitos.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner245

-

Hyvä palvelu, hyvä kello, hyvä hinta

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvää vastinetta rahalle

-

Tuotteen saapuminen kesti 1 päivän odotettua kauemmin (mrw), mielestäni se oli järkevä 3 työpäivää joulukaudella. En ole vielä kovin hyvin kokeillut, mutta aluksi saldo on varsin positiivinen. Siinä lukee kaikki minua kiinnostavat indikaattorit, olipa sitten pyörällä, juoksussa tai toiminnallisessa harjoittelussa. Se on erittäin hyvännäköinen, helppokäyttöinen ja markkinoiden hintaan nähden kohtuuhintainen.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Ensimmäiset tuntemukset, kokeilematta sitä, erittäin kevyt, intuitiivinen, erittäin hienolinjainen ja mukava

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin fore 245

-

Всім раджу даний годиник, дуже легкий і має повністю весь набір метрик для бігу!!! Дуже вдала моделька

Garmin Kello Forerunner 245

Juuri mitä halusin

-

Kello on juuri sellainen kuin halusin. Toimitus oli supernopea ja tiesin tarkalleen missä kello oli, kunnes noutin sen :-) Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun ostan bikeinnistä - suosittelen niitä lämpimästi!

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen tuote

-

Hyvä palvelu, erinomainen kello ja toimitus täydellisessä kunnossa.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Hyvä kello juoksemiseen ja vain aktiiviseen elämään, terveydestään välittäville ihmisille. Paljon toimintavaihtoehtoja, paljon motivaatiota parantaa tuloksiasi. Pulssin, stressitason, hengitysten lukumäärän ja paljon muuta mittauksia. Garmin Connect -sovelluksessa on helppokäyttöisiä tulosyhteenvetoja ja kaavioita. Garmin IQ antaa sinun valita kellotaulusi, tietokentät ja paljon muuta.

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä kello ja nopea toimitus

-

Toimitus Espanjasta Italiaan oli erittäin nopea (3 työpäivää). Tällä hetkellä olen käyttänyt kelloa 6 päivää ja se on edelleen 48% ladattu. Yritin juosta GPS:llä ja tiedot ovat realistisia. Olen tyytyväinen ostokseen.

Garmin Kello Forerunner 245

Otettu vastaan

-

Ilmoitan, että en ole avannut sitä, se on joululahja pojalleni. Tällä hetkellä hyvä hinta, nopea toimitus. Toivottavasti kaikki on hyvin, avajaisissa.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin on aina ykkönen

-

Toimitettu äskettäin, mutta voit nähdä tuotteen laadun ja eri ominaisuudet, jotka ne ovat tuoneet käyttöön verrattuna edelliseen malliin. Nyt hän ei malta odottaa hölkkäämistä uuden 245:ni kanssa.

Garmin Kello Forerunner 245

Ihana!

-

Loistava palvelu, hyvä hinta ja hyvä tuote!

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen toimitus

-

Hyvä palvelu, erinomainen kello ja toimitus täydellisessä kunnossa.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Täydellinen toimitus ja täydellinen tuote. Selvä!!

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen

-

Edeltäjä 245 on erittäin täydellinen, helppo yhdistää stravaan ja wikilociin. Se merkitsee kiivettyjä reittejä sinulle hyvin ja värähtelemällä osoittaa käännökset Näyttö on hieman pieni makuuni, mutta kaikelle muulle kymmenen

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno ja kevyt

-

Sen lisäksi, että se on erittäin kevyt, sillä on erinomaiset viimeistelyt (silmät ovat muovisia, mutta laadukkaita). Se on erittäin käytännöllinen ja intuitiivinen. GPS kytkeytyy heti päälle ja näyttää paljon aktiviteettitietoja. Pidin myös todella siitä, kuinka se on konfiguroitavissa.

Garmin Kello Forerunner 245

Erittäin tyytyväinen

-

Nopea ostos, tuote vastaanotettu odotetulla tavalla. Erinomainen kokemus ensimmäisestä ostoksesta, suosittelen lämpimästi ostoksia tässä verkkokaupassa :) Mitä tulee kelloon, erittäin mukava, siinä on akku, joka ei koskaan lopu, pelkäsin nappeja, mutta se on jotain erittäin käytännöllistä ja nopeaa tottua .

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin forerunner 245

-

Very happy with this watch. Wanted to return to Garmin after using Polar, the polar watch was ok but the app really let's it down. The watch was very easy to startup and sync to the phone/computer and extras. Very comfortable fit and pretty easy to use. Only concern is the accuracy of wrist HR monitor. Done some zwifting where chest strap has recorded highs of 170+ and watch monitor has recorded it at 130-140.

Garmin Kello Forerunner 245

Hieno kello

-

Loistava kello tälle rahalle, ja bikeinn on aina 5 tähteä!!!

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä tuote

-

Se tuli Fitbit Charge HR: ltä eikä siinä ole väriä, Garminissa kaikki toimii ihanasti. Ostoprosessissa kaikki sujui hyvin ilman ongelmia.

Garmin Kello Forerunner 245

Erinomainen tuote

-

Erinomainen osto odotusten mukaisesti. Erinomainen kääre ja pakkaus (se oli lahja). Täydellinen toiminnallisuus. Juoksijoiden ystäville, pitkät kävelyretket, kokeilut, mutta myös uima-altaassa uimiseen. Myös esteettisesti kaunis.

Garmin Kello Forerunner 245

Erittäin nopea toimitus

-

Hyvä palvelu, nopea toimitus ja hyvät hinnat.

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin 245

-

Iloinen ostoksista, erinomainen tuote, joka odottaa monta mailia onnellisia mailia, ja kaikkien tilastojen saaminen, Garminin on annettava, erinomainen palvelu myös

Garmin Kello Forerunner 245

Täysin tyytyväinen

-

Olen täysin tyytyväinen tämän tuotteen ostamiseen. Toimitus Ruotsiin sujui suhteellisen nopeasti, ei outoa. Kello itsessään on juuri sitä, mitä kumppanini tarvitsee. Erittäin hyvä tärinä kellossa, joten et voi unohtaa ilmoitusta!

Garmin Kello Forerunner 245

Erittäin tyytyväinen

-

Loistava tuote, hyvä hinta ja erittäin nopea toimitus. Kiitos!

Garmin Kello Forerunner 245

Erittäin tyytyväinen!

-

Upea tuote, kaunis, kevyt, täydellinen pakkaus ja tarpeeksi nopea toimitus. GLS niin. Silti erittäin tyytyväinen.

Garmin Kello Forerunner 245

Kaikki hyvin

-

Täyttää odotukset. Erittäin mukava ja suositeltava.

Garmin Kello Forerunner 245

Kuten ilmoitettiin

-

Nopea saapua ja tekee kaiken mainostetun mukaisesti.

Garmin Kello Forerunner 245

Täydellinen!!!!!!!!

-

Tämä on kolmas tämäntyyppinen kello, jota olen käyttänyt, ja tällä hetkellä se täyttää odotukseni.

Garmin Kello Forerunner 245

245 garmin

-

Toukokuusta 2018 kesäkuuhun 2020 käytettiin 935. Garminia. Luin uudelleen kaikki saatavilla olevat tiedot uusista tuotteista ja ostin 245 "Garmin". Loistava malli, suosittelen.

Garmin Kello Forerunner 245

Upea tuote!

-

Tuotteen laatu, ei valituksia. Minulla oli jo 405 edelläkävijä 11 vuoden ajan. Garmin kellot ovat todella huipulla. Toimituspuolella se oli hiukan kauan tuotteen, jonka väitettiin olevan varastossa. Tilattu 21. maaliskuuta ja toimitettu 7. toukokuuta. Nykyisessä tilanteessa tämä saattaa olla ymmärrettävää.

Garmin Kello Forerunner 245

Vakuuttunut

-

Nopea toimitus. upea tuote

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin edelläkävijä 245

-

Fantastinen kello erittäin kevyt ja erittäin mukava, kuinka sitä ei ole, erinomainen sovellus hallita sitä.

Garmin Kello Forerunner 245

Fantásticp

-

saapui 2 päivässä. Kaunis, kevyt ja tekee kaiken mitä sanoo. Olen erittäin onnellinen

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin edelläkävijä 245

-

Se saapui melko nopeasti ja hinta oli alhaisin. Erittäin täydellinen kello (laatu / hinta).

Garmin Kello Forerunner 245

Garmin 245

-

Erittäin hyvä ja täydellinen! Huippulaatu / hinta-suhde ...

Garmin Kello Forerunner 245

Super sydänkello

-

Koska Forerunner 230 oli aikaisemmin, halusin siirtyä rannekellolle. Olen erittäin onnellinen, löydämme paljon sykettä koskevia tietoja. Se on todella mielenkiintoista urheilijoille, jotka ovat kiinnostuneita harjoituksen vaikutuksista. Suosittelen tätä kelloa monilla mahdollisuuksilla!

Garmin Kello Forerunner 245

Hyvä valinta

-

Erittäin täydellinen paras hinta / hyöty -vaihtoehto

Garmin Kello Forerunner 245

..

-

Nopea tilaus, sama toimitus. Erittäin hyvä tuote, hienovaraisempi ja kevyempi kuin 235. Parempi ergonomia ja enemmän toimintoja urheiluun. Vahvistan.

Garmin Kello Forerunner 245

Täydellinen

-

Forerunner 310XT: n omistajana voin vain sanoa, että olemassa olevat parannukset ovat hyödyllisiä ja tärkeitä, pulssianturilla varustettu sykemittaus on suuri apu harjoituksissa ilman sykemittarin vaivaa. Sitten lisäämme myös ilmoitustoiminnon, täydellisen.

Garmin Kello Forerunner 245

Päivitä fr235: sta

-

Olen päivittänyt 245: ksi 235: stä. kello on vähemmän tilaa vievä, vaikka suurempi näyttö. valikot ovat intuitiivisia ja puhtaampia, mutta suurin osa muutoksista on yksinomaan esteettisiä. uusi harjoitustila on hyödyllinen, jos teet oman harjoitussuunnitelmasi. terveystilastot (stressi ja kehon akku) ovat hienoja saada, mutta tuntuvat hieman epäluotettavilta. Voin suositella tätä kelloa, jos tunnet 235-mallisi olevan vanhentunut tai etsimässä uutta kelloa. Älä ajattele viettämällä ylimääräisiä 100 euroa uudemmalle ilmeelle. toiminnallisuuksien suhteen ydin on periaatteessa sama kuin 235.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up