up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka juosta juoksusauvojen kanssa?

Maastojuoksusauvojen käytöstä on tullut erittäin suosittua ultramaratoneissa. Aikoinaan vain eurooppalaisiin kilpailuihin rajoittuneita ultrajuoksupaaluja voi nyt nähdä melkein kaikkialla. Materiaalien ja rakenteen edistymisen ansiosta, jotka ovat auttaneet tekemään juoksusauvoista kevyempiä ja helpompia kuljettaa. La Sportiva , Raidlight , Dynafit , Ultimate Direction ja Scott ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat parhaat maastojuoksusauvat.

Juoksusauvojen käyttötekniikat

Juoksusauvat parantavat työntövoimaa ja vakautta ja mahdollistavat kokonaispainon jakamisen juoksessasi ylä tai alamäkeen. Voit käyttää maastojuoksusauvoja kolmella eri tavalla.

Vaihteleva
Tämä tekniikka on täysin symmetrinen, jossa vasemman ja oikean juoksusauvan on oltava tahdissa askeleesi kanssa. Näin voit työntää eteenpäin välittömästi ja sopii parhaiten nopeaan juoksuun.

Tuplajuoksutankotehdas
Jyrkemmässä maastossa paras tekniikka on käyttää molempia juoksusauvoja ja ottaa 3 askelta. Voit myös hieman kompensoida napaiskujasi tällä menetelmällä muuttaaksesi kallistusta ja mukautuaksesi tiellä oleviin kiviin.

Offset juoksusauvat
Joskus juoksijat eivät saa nopeaa juoksukokemusta käyttämällä vuorottelevaa tekniikkaa. Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita pylväsistutusmenetelmä, jossa istutat sauvan 3 askeleen välein. Tämä on ihanteellinen tekniikka ultra tai kestävyysajoon.

Juoksusauvojen käytön edut

• Trail juoksusauvat auttavat sinua säästämään energiaa juokseessasi ylä tai alamäkeen.
• Kun juokset mäkisessä maastossa, käsivartesi antavat lisävoimaa, mikä auttaa sinua juoksemaan nopeammin ja tehokkaammin.
• Alamäkeen juostessa juoksusauvat voivat auttaa pysymään poissa esteistä, ylläpitämään tasapainoa ja hidastamaan vauhtia helposti.


clouse menu Sulje