up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

KSIX Metallibändi Apple Watch 2 38 Mm

plus
KSIX

KSIX Metallibändi Apple Watch 2 38 Mm

Tuotekuvaus KSIX Metallibändi Apple Watch 2 38 Mm

Metallinen bändi on tyylikäs ja houkutteleva muotoilu Apple Watchin räätälöimiseksi. On hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat sovittaa Apple Watchin eri asuihin.

Ksix on Atlantis Internacionalin tuotemerkki. Siinä on suurin valikoima lisävarusteita, jotka on suunniteltu hyödyntämään mobiililaitteita mahdollisimman tehokkaasti. Jokainen tuote on esitetty modernissa ja houkuttelevassa pakkauksessa, joka erottuu millä tahansa hyllyllä. Se tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua ja täydellisen myynnin jälkeisen palvelun.


Ominaisuudet:

Ksix Apple Watch 2, Apple Watch -yhtye
Metallinen muotoilu
Helppo asentaa ja poistaa


Tekniset tiedot:

Materiaali: Ruostumaton teräs
Yhteensopiva Apple Watch 2, Apple Watch 38 mmOsta nyt KSIX Metallibändi Apple Watch 2 38 Mm niinkin edulliseen hintaan kuin 18.99 $. KSIX:n valmistama Metallibändi Apple Watch 2 38 Mm:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. runnerinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille juoksu ja triatlontuotteille. Tarkastele kaikkia Elektroniikka-osastomme Varaosat:a.

Ominaisuudet KSIX Metallibändi Apple Watch 2 38 Mm

Väri
Ruskea
Alakategoriat
Kellot
Tuotetyyppi
Hihnat

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up