up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Vinkkejä juoksukenkien valintaan

Tässä on tärkeimmät vinkit, joiden avulla voit löytää kenkä, joka sopii ja tuntuu hyvältä juoksuun:

Missä haluat juosta?

Päätä ensin, mihin aiot juosta. Osutko enimmäkseen polkualueille ja sorateille vai juoksetko tieltä? Sen jälkeen voit valita minkä tahansa niistä, jotka ovat maastojuoksu , polku tai ristikuntoiset kengät.

• Tiejuoksukengät ovat ihanteellisia jalkakäytäville ja tasaisille pinnoille, kuten kaduille, teille ja pakatulle pinnalle.
Polkujuoksukengät ovat ihanteellisia off road reiteille, joilla on mutaa, juuria, kiviä tai muita esteitä.
• Ristikuntoiset kengät ovat ihanteellisia ristikuntoiluun, kuntosaliharjoitteluun tai mihin tahansa tasapainoharjoitukseen.

Kuinka paljon pehmustetta tarvitset?

Hyvän juoksukengän laadun määräävät kaksi pehmusteen näkökohtaa. Ensinnäkin kenkämateriaalin paksuus ja toiseksi vaahdon lujuus.
Valittavana on runsaasti pehmustettuja välipohjia ja pehmusteita ilman pehmusteita. Paras idea on kokeilla erilaisia kenkiä ja valita sinulle sopiva.

• Suurin pehmuste
• Kohtuullinen tyyny
• Minimaalinen tyyny
• Paljain jaloin kengät

Useimmat juoksijat istuvat neutraalissa kengässä. Mutta sinun on päätettävä, valitsetko kenkä, joka voi tarjota tietyntyyppistä tukea kävelyllesi vai ei. Adidas , Salomon , Nike , Asics ja Altra ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka valmistavat korkealaatuisia juoksukenkiä.

clouse menu Sulje